Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bronie 10 lat

GromaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kurcze, chce sobie kupić te bronie na 10 lat bo widze że dużo ludzi 50+ lvl z tym biega i z premkami ale sie boję.

Mam 10lvl i silver premium na 28dni. Kupiłbym sobie ale nie chce stracić tego silvera za 23zł.

Jaka jest szansa na bana po kupnie broni?

Na przykład taki 52lvl:

http://www.gamersfirst.com/warrock/?q=Player&nickname=xheadshotx15

Opublikowano

Tutaj poprostu mogą wysłać na Ciebie ticketa i masz po koncie... A też może tak być że nikt nigdy Cię nie zbanuje... Nie wiadomo.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Hmm dresiak mnie coś przekonujesz ale mam watpliwości...

Nie wiem moze kupie sobie te bronie.

Najlepiej zeby mi ktos napisal co ma kilka broni na 10 lat juz z 7 dni.

Opublikowano

Teraz jest pełno ludzi z tym modem.. Kupuj. Przecież na tysiące ludzi akurat na Ciebie chyba nie wypadnie ^^

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Ja ci powiem ze dla mnie ten mod na weapon na 10lat jest niewykrywalny jezeli posiadasz te bronie które są w shopie albo do kupienia na stronie za premium.

Każdy kolejny + motywuje mnie do dalszej pracy.

kocur5_4_1.png

Daj +

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tymi broniami i modem?

jEST TAKI MOD KTÓRY dodaje większość broni istniejących w WarRocku do itemshopu. Nie każdą da się kupić, ale te co da się już kupić to można na 10 lat w cenie ok. 5 dinarów. LIczę na +.

@top: Ja chodzi od jakich 10 dni z T-bomb i csx storm. Nikt mnie jeszcze nie zbanował.

Opublikowano

Jak by były np. gold famas itp na 30 dni to bym tego użył ale tak na 10 lat to się boje ;p wole normalnie pograć. obaczycie jak zaczną się sypać bany to wszyscy razem dostaną;p

Opublikowano

1/2 graczy w wr miała styczność z tym modem kupuj śmialo jak już to usunom wszystkim bronie bana raczej cie niedostanie chyba ze pojedyńcze osoby które grają red broniami

Opublikowano

mam 61 lv i kupiłam bronie na 10 lat i nie boje sie !

juz widze twoj 61 lv...

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...