Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie

To jest ukryta treść, proszę

cos takiego

Jednakze ja bym maksował w W , E i dał runy 20 % pod Kryta. Talonowi potrzeba tez jakis itemow pod Speeda badz cryta?

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Grałem nim i powiem Ci tak pierw youmu ghostblade a następnie trinity force i BT. Dalej nie wiem bo nigdy dalej nie grałem.(tzn. kończyła się gra)

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Yy niby wszystko git panowie ,ale trzeba zwrocic uwagę na 1 rzecz. Talon musi na początku farmic więć trzeba zaczac od butków 3 potków bądź dorans blade.

Teraz stostuje taki build :

Butki >>3 potki >>> Buts of Switnes >>> B.F >>> Bloodthister >> Trinity ,ale chcialbym jakis niezawodny. Więc prosze dalej o odpowiedzi

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano (edytowane)

Yy niby wszystko git panowie ,ale trzeba zwrocic uwagę na 1 rzecz. Talon musi na początku farmic więć trzeba zaczac od butków 3 potków bądź dorans blade.

Teraz stostuje taki build :

Butki >>3 potki >>> Buts of Switnes >>> B.F >>> Bloodthister >> Trinity ,ale chcialbym jakis niezawodny. Więc prosze dalej o odpowiedzi

mhm po co ci switnessy?.. lepiej kupic juz te berserki na attack speeda, full ad ? nie dziw sie ze bedziesz padac jak pies w tf

a na HP oczywiscie trzeba cos złozyc :C

wedlug mnie :

Dorans Blade > Berki > Frozen Mallet > Trinity > Bloodthrister > Warmog > Atma

Edytowane przez John Cena1
Opublikowano

@up akurat na nim składa się merce(zapomniałem napisać w swoim 1 poście)

Dlaczego nie berserkery? Dlatego że u niego występuje 1 zasada "zestunowany talon, martwy talon"(w TF)

PS: Po co Ci 4k hp jak nie masz dmg i rezistów.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Ta merkurki to podstawa, ale jak czasem spojrzeć na stream shusheia to robi go na full dpsa i jakoś idzie

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Ja grałem z berkami dosyć długo, sam nie wiem dlaczego, z merkurkami tak samo, z wiadomego powodu. Aktualnie jednak zakładam Ioany i uważam ze jest to najfajniejsza opcja.

Opublikowano

jego się SKŁADA pod full ad, co z tego, że padasz jak pies, skoro dla teamu robisz więcej niż karthus ? ;P wpadasz w 5 z ultem, z combo w carry, na 99% carry już nie ma a reszta ma <50% hp ;>

buty + 3potki -> Merce -> brutalizer -> bt -> bt -> ie -> youmus

takim buildem zmiatałem przeciwników w pył :)

Opublikowano

Może i padał w 2 sec, ale enemy nie ma main dmg, a Ty masz

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png