Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd steam'a przy instalacji MW2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mieszkam w anglii i dzisiaj gdzy chciałem zainstalować modern'a 2 mam taki błąd przy zalogowaniu sie do steam'a ''Steam ma kłopoty z łączeniem z serwerami steam'' tak samo jak chce zrobic nowe konto pisze ''Utworzenie konta nie powiodło się. Spróbuj ponownie później.'' tak juz od 2 dni wiecie co zrobic?. Oczywiście mam oryginalna wersje z polski prosze pomóżcie

Edytowane przez BrutalityPat
http://shain.pl/REF46270.reg prosze zarejestrujcie sie i zagrajcie naprawde fajny Priv
Opublikowano

Ty nie masz błędu instalacji tylko problem z zalogowaniem się.

Wyłącz firewalla, anty wirusa, dla Win Vista/7 wyłącz UAC (User Account Control), uruchom Steama jako administrator.

Szczerze mówiąc mało prawdopodobne, że to Ci pomoże. Ja też tak kiedyś miałem i dopiero po kilku dniach mogłem znowu się normalnie zalogować na swoje konto.

Jeżeli po 3-4 dniach wciąż tak będziesz miał musisz napisać do supportu.

Opublikowano

Ty nie masz błędu instalacji tylko problem z zalogowaniem się.

Wyłącz firewalla, anty wirusa, dla Win Vista/7 wyłącz UAC (User Account Control), uruchom Steama jako administrator.

Szczerze mówiąc mało prawdopodobne, że to Ci pomoże. Ja też tak kiedyś miałem i dopiero po kilku dniach mogłem znowu się normalnie zalogować na swoje konto.

Jeżeli po 3-4 dniach wciąż tak będziesz miał musisz napisać do supportu.

nie zadziałało ale i tak dzieki

http://shain.pl/REF46270.reg prosze zarejestrujcie sie i zagrajcie naprawde fajny Priv
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...