Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]ze skilem strach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ponieważ strach mi nie działa a by mi się bardzo przydał na piętrze z królem bo wtedy nie musiałbym wybijać całego spotu , mam 80 lvl ,kamer moda gram na privie.Gdy wchodzę na piętro z kowalem to moby się rzucają na mnie jak bym nie miał włączonego strachu, a czytałem ,że agresywne potwory z niższym lub równym levelem co mój mnie nie będą atakować

Opublikowano

Opiszę dokładniej problem - bo to mój kumpel z reala :P.

Gram na privie gdzie chodzenie na dt jest opłacalne, chodzimy zazwyczaj na 2 konta - główne i np. buff ( głównie po to żeby móc 2x ulepszać ^^).

Widzieliśmy poradnik na youtube w którymi jest napisane, że jak się nie ma nic na odbicie ( w tym skill czarowana i odbicie off) to można pierw ubić króla pod warunkiem, że tylko go dotkniemy. Zatem próbowałem ze strachem ale on zupełnie nic nie dał i jak się chodzi na więcej niż 1 konto to buguje wszystkim kowala. Ma ktoś jakieś rozwiązanie ^^ ?

Za dobre rozwiązanie problemu dajemy 10 plusików ^^.

Opublikowano

Ja tam jak ide sam zawsze na koniku klepie krola [z modem] i kowal sie nie buguje.

Co do twojego pytania to strach jest zbugowany, zgłoś to do gm'ów.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Też sie nic nie działo, zawsze lałem odrazu króla i wszystko ok.

Jak sam nie spróbujesz to nigdy sie nie przekonasz.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Próbuje od całkiem dawna, pierw bije króla demonów i kowal jest zbugowany (jak idę z kimś - jak zupełnie sam to jest OK). Wracając do poradnika z yt ( http://www.youtube.com/watch?v=PaS9Chtay4A ), który mówi, że nie można dotykać żadnych mobów zanim się ubije króla - chcąc czy nie chcąc zanim dobiegnę to spot na mnie i ciężko nie dotknąć ani jednego innego moba >.<. Jest OK jak idę z kimś ogarniętym - co się rzadko zdarza na privach - i pierw wybijamy we 2 wszystkie moby i na koniec król i jest OK - niestety to nie możliwe samemu...

Opublikowano

Przed chwilą przetestowałem trik z nie zostawianiem konia na piętrach, na nie siedzeniu na koniach itd. - ten sposób to fejk, bajka, kłamstwo, shit - nie działa :(.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...