Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help...

MaaTi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie bo chce sprzedac konto do Silkroad dokladnie mojego bowa 91 i teraz mam problem bo jest veryfikacja e-maila i czy da sie jakos ją wylonczyc? lub cos z nia zrobic zeby było bezpiecznie dla osoby kupujacej postac bo koles sie wacha : / jakie kolwiek rady etc pisac prosze dziekuje.

Opublikowano

Niestety z tym już nic nie zrobisz.

@Down: nie wiem po co piszecie 2x to samo .... ja chyba wyraziłem się jasno na ten temat :)

Opublikowano

jak masz juz maila zveryfikowanego to juz nic z tym nie zrobisz , dlatego ja tej opcji nie lubie i nigy nie zrobie :)

Ach Ten Andy!
Opublikowano

jak masz juz zweryfikowanego,to już nic niezrobisz,jeśli wiesz że niesprzedasz tej postaci to dobra opcja,ale jeśli chcesz ją w przyszłości sprzedać to lepiej niewyryfikować.

Admin Cienia
Opublikowano

Standard, 10 osób pisze to samo, jedyne co możesz zrobić do dać mu również konto email, jeśli było jakieś główne to dupa.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

dodam tylko ze rzeczą chyba oczywistą jest że nie mozna usunąć veryfikacji mejla ... w koncu po to ona zostala stworzona zeby chronic konto... zeby mozna bylo to co to by bylo z autrudnienie dla hakerow czy innych złodziei ... bezsensowne myslenie i glupota ludzka ...

D&G skoro juz sie tu odezwales to proponowalbym zamknac temacik :]

Pozdrawiam.

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...