Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MCPL [DEDYK][NO-WL] 40SLOTÓW

Gubi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

onlinen.png

• Serwer Jest Dostępny 24/7

informacjec.png

• Serwer: Dedykowany
    Adres IP: mcpl.sytes.net
    SERWER ONLY-PREMIUM
    Team
    Master (HeadAdmin)
    -GubiONY
    -spidit

noweinformacje.png

Serwer jest to powrót starego serwerka MCPL które stało nie na dedyku, ale na moim kompie potem z braku czasu po prostu padł.

Teraz wrócił w nowej odsłonie :D

EDIT: Serwer z niewiadomych przyczyn ma IP takie samo jak craftbee.pl czyli s1.craftbee.pl

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest po prostu do DU**. Admin nie ogarnia, nie potrafi nawet założyć cuboida. Ja czekałem 30 minut na działke iii.... nie doczekałem się. Po prostu wyszedłem z serwera co też polecam wam albo najlepiej nie wchodźcie na ten zrypany, żalowy, nieogarnięty, śmierdzący serwer.

Negreas_eune_29_5_logo.png

Opublikowano

Nie polecam, serwer ma dwóch lub trzech adminów którzy nie potrafią stawiać cuboidów czyli przydzielać działek, jedno wielkie gówno.

Czekałem 45 minut by przydzielili mi działke i nic, nikomu nie przydzielili chociaż było dwóch adminów na serwerze, jeden prawdopodobnie nawet nie wie jak się przydziela działki.

Opublikowano

Totalny ZAL admin nie ogarnia w kit ludzi tam sa 3 czy 4 Adminow 1 pracuje a 3 se skacze albo lata po dzialkach itd totalna masakra NIE POLECAM SERVERA!!!

Opublikowano

Totalny ZAL admin nie ogarnia w kit ludzi tam sa 3 czy 4 Adminow 1 pracuje a 3 se skacze albo lata po dzialkach itd totalna masakra NIE POLECAM SERVERA!!!

tak jest na wiekszość na serwerach

- jeden kupił

- te dwaj adminowie to jego koledzy

- ten co pracuje to koleś .. Powiedział ze mu pomoże w budowie serwera

70832064763997575766.jpg

Sygnatura By ''defenseless''

Masz Problem Pisz do mnie

Opublikowano

@Wulkanus100 spróbuj sobie dawac dzialki jako jedyny administrator serwera przy 20 osobach chcących dzialki

Opublikowano

POLECAM serwer.Naprawdę miła atmosfera,serwer na dydyku,prawie zero lagów.Staram się każdą wolną chwile poświęcać temu serwerowi :)

A do waćpanów na przodzie.W dzień kiedy weszliście Gubi miał sporo roboty z pluginami i ciężko mu było robić działki.Nie jest maszyna i nie da rady robić 2-3 rzeczy na raz.

Jeżeli macie jakieś wątpliwości dotyczące serwera,to się zapiszcie na white-list i sami sprawdźcie.

Opublikowano

Server już sprawdzam i dam edita, a co do kMarek i SzDuVi nie słuchajcie ich, po tym że mająpo jednym poście i 15 min stworzonego konta można poznać że to konta specialnie stworzone do zareklamowania servera... więc proszę o warna dla Gubi..

Pomogłem ? daj minusa :D

Opublikowano

Server już sprawdzam i dam edita, a co do kMarek i SzDuVi nie słuchajcie ich, po tym że mająpo jednym poście i 15 min stworzonego konta można poznać że to konta specialnie stworzone do zareklamowania servera... więc proszę o warna dla Gubi..

Mów sobie co chcesz,ale na pewno to nie jest multi-konto.Gram od bardzo dawna na tym serwie tyle że nigdy tutaj się nie rejestrowałem.Jeżeli nie wierzysz sprawdź jestem często,tak jak SzDuVI więc te słowa na twoje nieszczęście będziesz musiał wypluć.A jak chcesz to nawet podaj mnie,Gubiego i SzDuVI do moderatorów na kontrole IP.Mnie to nie obchodzi gdyż wiem że to nie jest multikonto.

Jeżeli nie jesteście pewni to polecam chociaż sprawdzić ten serwer.Dzieci neo które psują granie na serwie dostają bana dzięki czemu na serwerze panuje bardzo miła atmosfera.

I jeszcze jedno.Gubi ostatnio ciągle robi coś z pluginami,nie zrażajcie się tym że ktoś nie dostał działki,jak to gubi napisał około 20 osób wrzeszczało:CHCE DZIAŁKI,PROSZĘ O DZIAŁKĘ!

Opublikowano

POLECAM SERWER! ADMIN UMIE DAWAC CUBOIDY:> Mily admin :> dal 9 diamentow (ale to taki prezencik :D) Mam zamiar pomóc w rozbudowie serwera ^^ ale admin sie nie zgadza bo pluginy mogą paść w każdej chwili :( Ale serwer super! POLECAM ^^

Opublikowano

Admin ma nick gubiony , powiedziałem do niego przez przypadek "gruby powiększysz mi działke bo 10x10 to jest mało" a odpowiedz była z jego strony "GUBIONY KUR..." . Po czym widać nie ogarnięty + nie wyżyty . Dostałem oczywiście za to bana :)

NIE POLECAM TEGO SERWERA

Opublikowano

Admin ma nick gubiony , powiedziałem do niego przez przypadek "gruby powiększysz mi działke bo 10x10 to jest mało" a odpowiedz była z jego strony "GUBIONY KUR..." . Po czym widać nie ogarnięty + nie wyżyty . Dostałem oczywiście za to bana :)

NIE POLECAM TEGO SERWERA

No Chłopak Przyznaj Sie co później powiedziales noo prosze, a pozatym co ma do tego niewyżytość ani to ze jestem nieogarnięty następne dziecko które szpanuje słowami których nie zna...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...