Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki serwer Metin2.PL ( PL ) jest najlepszy

Potnou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi mi o najlepszy sposób zarobku ..

Gdzie najlepiej zaczac gre .. Chyba wiecie o co chodzi : )

Chodzi mi o proste zarabianie .

Opublikowano

Nie ma roznicy. Na jednym serwerze sprzedasz KD za 1kkk ale fms-a za 1kkk +9 dobrego kupisz. Na drugim sprzedasz KD za 500kk ale FMS +9 za 500kk kupisz. Jeden chuj.

Opublikowano

Najprostszym sposobem zarabiania jest handel: taniej kupujesz - drożej sprzedajesz..

Do tego każdy server jest dobry, tylko wymaga kapitału startowego np. na S25 jakieś 100-150kk i można zarabiać..

Opublikowano

Kazdy serwer ma zblizone do siebie ceny. Proste, ze najdrozej powinno byc na tych nowszych serwerach, ale takowych nie ma na PL'u bo wszedzie ceny sa juz ustabilizowane.

Ja polecam obsydian,twierdze i astral.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Twierdza lub Kirian .. Tam mi się najlepiej grało. Chcesz pożyczyć od kogoś kasę to odrazu dają a nie jak inni -.-

Opublikowano

hmm Onyks/Twierdza/Syriusz. onek tak ceny spadaja ;p tydzien temu aura 70-90kk teraz ledwo schodzi po 55kk ;p niedlugo po 30kk bedzie ;p

@offtop . Reiden ten kto umie grać na plu na każdym serwie bedzie dobry. w każdym temacie jak widze twoją wypowiedź. to "e zal graj na privach" tlumaczenie: "ehh graj ze mnom na nobskich privach tam nie trzeba umjeć grać. i bendziemy pro wjesz ? " peace -.-

Combat 18.

Opublikowano

Nie wiem po co zadawac takie idiotyczne pytania , skoro kazdy serwer to jedno i to samo tutaj drozej i eq drozsze tam taniej i eq tansze...

Opublikowano

ja polecam Agronas (s9) w ciągu tygodnia wartośc aury z 130kk do 65kk spadła :P ceny fms+9 z 600/700kk to 200/300kk a zarobić idzie 40kk na jednym małżu wię o eq i ku szybko i łatwo :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Na Deimosie małże po 200kk czasami więc bardzo drogo<--- polecam

lub jak wyjdzie s26 też bedzie bardzo drogo

PLS -

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...