Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JUTRO SZKOŁA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie mozesz zakurwiac juz dzisiaj. Jezeli szukasz idiotow ktorzy nie wiedza kiedy szkola sie zaczyna to poszukaj u siebie na podworku podejrzewam ze twoja ekipa do takich nalezy.

Opublikowano

Jak dla mnie mozesz zakurwiac juz dzisiaj. Jezeli szukasz idiotow ktorzy nie wiedza kiedy szkola sie zaczyna to poszukaj u siebie na podworku podejrzewam ze twoja ekipa do takich nalezy.

Moia banda tesz wie rze jótro szkoua

Opublikowano

Ja tam się cieszę, że szkoła, mam taką zajebistą klasę, że mi się tam nie nudzi.

A ferie w styczniu, wcześnie.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja też się cieszę, bo też mam zajebistą klasę, łach na lekcjach xD A nauczyciele mówią, że jesteśmy najgorszą klasa w Gim :D

Opublikowano

Ja też się cieszę, bo też mam zajebistą klasę, łach na lekcjach xD A nauczyciele mówią, że jesteśmy najgorszą klasa w Gim :D

Rzucacie sie gumkami i plujecie kulkami z papieru przez rurke ? Zajebisci jestescie. Chcesz byc najgorszy ? Wpierdol komus ze przez miesiac sie nie podniesie.

Opublikowano

Rzucacie sie gumkami i plujecie kulkami z papieru przez rurke ? Zajebisci jestescie. Chcesz byc najgorszy ? Wpierdol komus ze przez miesiac sie nie podniesie.

O kurcze Makys ale z ciebie fajter grrrrr... xD

@Topic

Ja tam sie nie moge doczekać, ostatnia klasa gim, niech sie szybko kończy i do widzenia skurwysyny. t($_$)t

63989389769756300986.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...