Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]8 Permow przy nastepnym patchu

ziomalq12347

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te 6 permow to nie bronie ale doskonalenie naszej postaci:

Dzban - Perfekcyjne rzucanie granatem pozwala na kontrolowanie, jak daleko rzucić. Dzięki precyzyjnej kontroli można wybrać dokładnie, jak daleko rzucić granat.

Min. Lvl :post-321734-0-22458100-1314799145_thumb.png

Widmo - Ta umiejetnosc zmniejsza halas podczas poruszania sie, ale przestaje dzialac gdy biegniemy sprintem.

Min. Lvl :post-321734-0-83589500-1314799159_thumb.png

Zaradność - Twoj przciwnik ma szanse na zostawienie po swojej smierci amunicje i zycie ktora mozesz zebrac.

Min. Lvl :post-321734-0-32918500-1314799196_thumb.png

Swiadomość - Widzisz ślady przeciwnikow, ta zdolność wykozystuje twoja wytrzymalosc potrzebna do biegniecia sprintem.

Min. Lvl :post-321734-0-20532100-1314799205_thumb.png

Szybkosc - Po osiągnięciu multikil prędkosc sprintu wzrosnie. Jeśli nabijesz utrakill lub lepiej, sprint zostanie przedlurzony

Min. Lvl :post-321734-0-83463600-1314799478_thumb.png

Ręka - Masz twarda reke co ułatwia trafienie do celu ze snajperki. Gdy skonczy ci sie wytrzymałosc umiejetnosc wyłacza sie

Min. Lvl :post-321734-0-11619500-1314799218_thumb.png

Teks do przetłumaczenia podal mi Bebson.

beznazwygr.png

Opublikowano

z tego co wiem te permy bedzie sie dostawac od jakiegos tam lvl tez mi sie to nie podoba bo mogli to dodac na rec rulez a nei na normalne serwy ;/

-Ushio.png
Opublikowano

Lol to już nawet eli pro nie będzie można zagrać bo ktoś będzie widział twoje kroki -.-

To z tym granatem jeszcze nie takie złe! Widmo praktycznie się nie przyda bo i tak jak sie jest 1vs1 to

lepiej się troche zkampic :) A kolejne nobstwo to ta zaradność 0.0 każdy to będzie miał i tylko apteczek

będzie szukał po mapie ...

sygnayr.png
Opublikowano

"Zaradność - Twoj przciwnik ma szanse na zostawienie po swojej smierci amunicje i zycie ktora mozesz zebrac. "

amunicja to mi się podoba ..

Opublikowano

Ehh .. Masakra ... Co się dzieje z tym CA ;/

pngnp.png

Sygna by Me

Wykonuję sygnaturki za PLUSY  , jeżeli ci się podobają moje sygnaturki to napisz ,ale daj +

Wyjebane mam na te Plusy i Minusy .. Daj co uważasz :P

Giftnie ktoś w CA "Country Code Change" w zamian oddam konto do Football Team

* 142K UM

* dużo kasy

* serwer 4

Zainteresowanych pisać na Priv

Opublikowano

pffff...

To już jest jak Call of Duty 4 Mw...

Brakowało jeszcze tylko tego aby dodali takie perki ...

Może zaraz jeszcze dodadzą np: Męczennika - po śmierci upuszczasz granat -_-

fail ...

9368_gold.png

Opublikowano

Chujowo. Niedługo to czołgi i samoloty dodadzą.

Jak by tak zrobili combat by był potęgą a moim zdaniem te skile nie potrzebne bo w realu też ich nie ma to po co dodawać je do gry ?

76561198090890807.png

Opublikowano

niech jeszcze dodadzą umiejętności Yody z SW.

duszenie i porażenie piorunem.

top.

jeśli miałbym coś brać z tych shitów, chociaż nie chce.

to wybiore albo ten kontrolowany rzut nadem albo te celność ze snajperki.

Opublikowano

Chociaż miejmy nadzieję, że nexon po tych opiniach zdecyduje o usunięciu tego, albo nie wprowadzeniu.

Szkoda mi kończyć z grą, w którą gram od kilku lat.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

hmm niech zrobią osobny serw do tego bo tak to już fair nie będzie, już widzę np. spy hunta z zwiększoną szybkością super spy'a :O albo zombiaka na kwarantannie to już sobie speeda podwyższy spoko.. nazwy roomów by były "2lt+ no skills no flame" więc raczej napewno nie dodadzą tych skilli do normalnych gier (mam taką nadzieje..w sumie to i tak będę w ca grał;))

Opublikowano

ja pierdole co za dno.. Popieram was .. To jest bez słów po prostu tragedia.. To jest FPS Combat Arms czy jakieś SciFi pif paf

i teraz właśnie niższe lvle które uczą się grac po prostu nie mają szans z ssg++ bo maja jakies kurwa widma itp...

Opublikowano

zobaczymy jak to będzie ;P QR zombiak ze Speedem bd zapierdalać jak z nitro xD

Już widzę te Napisy roomów No Skills xD

Echh pożyjemy zobaczymy.

Opublikowano

Nexon fail :< Szukają sposobów jak urozmaicać CA no ,ale z tym pomysłem to ich głowa boli mogli by dać Event ;]

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Teraz to nawet haxy nie mpotrzebne ...

jak dzięki tym umiejętnościom widzisz jak ktoś się porusza (jak chams)

inną jest większy speed (speed hack)

Ta gra zamiast zachęcać coraz bardziej zniechęca

@edit

Jeszcze te apteczki i amunicja ...

Prawie jak FireTeam ...

9368_gold.png

Opublikowano

Jak to ostatnio było ? ... Ultra Fail ? xD

Nexon schodzi na psy i tyle.

No cóż chyba znowu przerzucę się na BCBF2.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/432293-dyskusja-fusionability-system/page__view__findpost__p__3127048

Kto ma czas moze to przetłumaczyć i zrobić tuta na przyszłość (tylko kurde ma byc tam mój nick)
- ..... gzz ^^

w każdym razie ja zaliczyłem faila pisząc że 8 permów to Ty mogłeś go po mnie nie powtarzać... Nie wiem ile tego jest

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...