Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie mogę pobrać clienta XenoXMT2

konik183

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym pograc sobie w Xenoxmt2, wchodze na strone serwera ale nie mozna pobrac pliku bo wyskakuje jakis limit transferu czy takie cos, podajcie mi link do clienta ale nie z orginalnej strony moze byc na megauploadzie. z gory dzieki :D

;)

Opublikowano

To pobierz program JDownloader i przez ten program pobierz clienta. Ja tak robię i mi trochę szybciej idzie pobieranie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

nie moj transfer tylko transfer strony jest przeciazony :D wejdzcie na strone xenoxmt2 i sami zobaczcie sprobojcie pobrac to wam wyskoczy cos ze strona przekroczyla ilosc dostepnego transferu :D

;)

Opublikowano

nie moj transfer tylko transfer strony jest przeciazony :D wejdzcie na strone xenoxmt2 i sami zobaczcie sprobojcie pobrac to wam wyskoczy cos ze strona przekroczyla ilosc dostepnego transferu :D

To poczekaj do nastepnego dnia, moze akurat xenox nie oplacil transferu. Tutaj liczy sie cierpliwosc.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...