Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reset 5 shot?

ziomalq12347

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec trafilem juz 25 numerkow i czy mozna to jakos zresetowac? albo moze nexon to sam zresetuje i da tam nowe itemki np. Kaika case albo transport locker. Cos sie tam zresetuje czy zostanie tak na zawsze?

beznazwygr.png

Opublikowano

zrobili kontunuacje zeby zdazyli wiecej wydac gp na klucze i cieszyc sie itemkami 99,99% ze nie zresetuja trzeba czekac 3-6 miesiace na kolejne "bingo"

Opublikowano

dokładnie, w końcu czemu nie pisze "event end" chociażby pod tą tabelką w ca tylko "event will be reset" czy coś takiego, też mnie to zastanawia..

@Ed Dog: ja mam tak w dolnym lewym rogu i też mi leciało albo 32, albo 34..ale nigdy ta jedna się nie chce trafić

Opublikowano

a aby nie spamić

beztytuubnj.png

ja słyszałem ,że jak zostanie ostatnia liczba na środku to ona się buguję i nie da się u strzelić i rzeczywiście mi się zbugowało... miałęm 56 paczek i jedna liczba a potem ciągle 17 lub 19 ...

Proszę o to filmik

http://www.youtube.com/watch?v=SpnMIJusFsU

Opublikowano

Jak dla mnie to bedzie reset, patrzcie:

post-321734-0-44998900-1314792134_thumb.jpg

Pisze przeciez Reset

Ale ciekawi mnie jeszcze jakie przy tym resecie dadza itemki. Najprawdopodobniej jakies skrzynki

beznazwygr.png

Opublikowano

idzie trafić cyferke na środku wystarczy kupic klucze klęknąć przed komputerem i sie modlić ^^

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Co do mojego komentarza to itemki mogą być byle jakie oczywiście nie licząc jednej jedynej rzeczy .

A mianowicie bonusków 200% <3

Modle się aby to pozostało jak jest ;x

9368_gold.png

Opublikowano

zarąbiście czytacie xD

event zaczal sie 10 sierpnia (10.08)

a konczy 6 wrzesnia (6.09)

po prostu kolejnosc miesięca z dniem zmienili.

i pewnie nie będzie reaktywacji tylko wcisna jakis event 6 wrzesnia zeby nx zarobic

30589.png

Opublikowano

Racja, zeby zostawili te bonusy 200% EXP <3

bonusy przesunac gdzie indziej.

Za 5 strzałow trasnport locker x2

Za 15 strzalow kalika case x2

Za 25 strzalow 15 czarnych kluczy.

Wtedy by byllo zajebiscie

beznazwygr.png

Opublikowano

Racja, zeby zostawili te bonusy 200% EXP <3

bonusy przesunac gdzie indziej.

Za 5 strzałow trasnport locker x2

Za 15 strzalow kalika case x2

Za 25 strzalow 15 czarnych kluczy.

Wtedy by byllo zajebiscie

po 1 nie kalika case tylko vievty case i po 2 wolalbym renevale zamiasdt zlotych kluczy albo gp hazardy

Rekrut
Opublikowano

Tylko troche głupio że trzeba klucze kupywac ;( a nie tak jak było w bingo że trzeba było wbijac expa itd.. :angry:

Opublikowano

po 1 nie kalika case tylko vievty case i po 2 wolalbym renevale zamiasdt zlotych kluczy albo gp hazardy

Ktoś tu nosi chyba różowe okulary na dupie wy chcecie 15 reneweali albo 15 gp hazardów?Ide się za was pomodlić to nie CA NA Tylko EU Gdzie trzepią kase jak popadnie.

Reaktywacja? Jeśli ujrzą ze duzo ludzi online bo trzepią gp na 5-Shota to pewnie zreaktywują ale nie takie kosmiczne nagrody jak tu wymieniacie za cała tarcze jakby było 3-5 Vivety s Case to juz było by różowo...

Jednak myśle że nie zreaktywują chociaz wierzyć można ^^ 200% exp pass nie dadza raczej nie da sie zauwarzyc tego ze od czasu tych exp passów kazdy nabił niezły lvlek ale z 2 strony... Ludzie No-Life żeby expa bić no cóż ja nie wybieram tylko Nexon..Pożyjemy zobaczymy.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...