Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lubie Pikaczu

yamagashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Np wbijasz skile na P idziesz do handlarki kupujesz 5 fasolek i się zaczyna się rzucają jak sepy na mięso, najlepsze jest że jak mnie dedną to otarta jest handlarka i czas leci do tyłu ;/ A i jeszcze jedno potem ci co zabiją mówią żeby ich nie zabijać bo skile robią

lolek8yz1.gif

Piękna co? xD

searchb.png

Opublikowano

non też tak miałem ale wyleciał mi fms +9 25% srednie a kolo napisał do mnie masz pierdolone skurwysynu i jak sie tu ni wkurwic mam

Opublikowano

Ja eq schowałem bo wiadamo że jak się nobqi rzucą to nie ma zmiłuj, może macie jakiś trik na to żeby nie zabijali tak z hackiem coś albo innego xD

lolek8yz1.gif

Piękna co? xD

searchb.png

Opublikowano

Ja robiłem tak od g1 do g5 kupowalem 5 kamieni reszta fasolek czytałem kamienie potem fasolki i do handlarki po zapasy

od g5 do P 3-4 kamieni

wszystko u handlaza tylko lat mag +5 co se na szybko zrobilem i 3h i 4skile P

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Ja jak robilem skile na P to podchodzilem do handlarki szybko,otwarl sie magazyn i szybko przyszedlem na kolo a magazyn byl otwarty i czytalem se kamienie i kupowalem fasolki.Wg.mnie to najlepszy sposob ;]

Opublikowano

jest to mozliwe ale jaki kraj chyba czerwoni bo np.Jinno (niebiescy) niedasz tak rady

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

oco wam chodzi to ich sprawa czy se beda was zabijac czy nie macie range okrutny i w grze jest zrobione ze mozna sobie takich lac wiec puacz off

Opublikowano

Dobra podam wam buga xD*Sprawdzane na niebieskich*

1.Sciagamy multihacka*obojetnie jakiego aby dzialal

2.Podchodzimy pod handlarke(na maxa pod ten budynek za handlarka)

3.W gornym prawym rogu(wyskakuja twoje namiary)

4.Przesuwasz sie na sh w centrum domku:D

5.odpalasz handlarke i kupujesz ile chcesz i co chcesz

+tego buga to ze mozna szybko wbic skilla P

-ze jak sie niema multihacka to niema o czym gadac

-Mental moze zabic o ile sie zle ustawimy

Poradnik By VsKissVs :}

Licze na wasze 5-tki

Opublikowano

Ci, co zabijają ludzi z negatywną rangą nie są dziećmi neo. Każdy chce się w jakiś sposób wzbogacić, więc próbuje zdobyć eq od kogoś ze złą rangą.

Opublikowano

Tylko że oni robią to dla satysfakcji ;/ jak pisze "POLAKOWI" że nie mam eq że przełożone a on to co z tego i tak bd cie zabijał...

lolek8yz1.gif

Piękna co? xD

searchb.png

Gość Mounthains
Opublikowano

albo zrób 2 chara i nim lataj po fasolki i kamienie...

Opublikowano

Powiem wam tak xD

robiłem skile na p wczoraj i mój sposub

1. Zchowaj eq do dozorcy

2. Wejdz na gg i napisz do kolegi który gra w wrogim któlestwie

3. Poproś go by przylazł np do m2 (mniej ludzi) i zaczoł napier*** wszystkich koło handlarki

oni się wtedy all żucą na niego i masz wolną handlarke podbiegasz kupujesz znikasz na pole i spox ;]

ale eq nawszelki wypadek zchowaj bo mogą go zabić lokną że masz - range i lecą odrazu ;/

np (mnie wczoraj pocisneli i jakaś sura bm włączyła ducha i wstać niemogłem ;/ ) ale se rade dałem xDD

Serwer: Longjuyt2

Postać: Ninja Dangger

Skille: Wirujący P, Zasadzka P, Szybki P, Krycie 1, Trująca P

Państwo: Shinsoo

Lvl : 73 i stop narazie ;d

66d6e67fb8b05268.png

Opublikowano
Powiem wam tak xD

robiłem skile na p wczoraj i mój sposub

1. Zchowaj eq do dozorcy

2. Wejdz na gg i napisz do kolegi który gra w wrogim któlestwie

3. Poproś go by przylazł np do m2 (mniej ludzi) i zaczoł napier*** wszystkich koło handlarki

oni się wtedy all żucą na niego i masz wolną handlarke podbiegasz kupujesz znikasz na pole i spox ;]

ale eq nawszelki wypadek zchowaj bo mogą go zabić lokną że masz - range i lecą odrazu ;/

np (mnie wczoraj pocisneli i jakaś sura bm włączyła ducha i wstać niemogłem ;/ ) ale se rade dałem xDD

Może i dobry sposób ale:

1.Trzeba mieć kolegę w wrogim królestwie, zazwyczaj jak ktoś gra z kolegami to w 1 królestwie

2.Jeżeli pkt.2 został spełniony to kolega musi być mocny i mieć 80 lvl+ żeby go nie uwalili

3.Najważniejszy w pobliżu nie może być BM "CHINOLA" wtedy możemy darować sobie robienie skili na P xD

lolek8yz1.gif

Piękna co? xD

searchb.png

Opublikowano
,, Pierdolene Dzieci Neo * 12

czy was też to wkurwia???? "

Tak mnie też to wkurwia. Jak ktoś jest pozbawiony do końca kultury i zakłada tematy o takiej nazwie.

2006-2010

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...