Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy kupno minecraft przelew pocztowego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam 2 pytania:

1.Da się kupić minecrafta za pomocą przelewu pocztowego czyli że w kopercie wysyłasz ten świstek i kase, a na emaila przychodzi ci kod.

2.Jeżeli tak proszę mi to w punktach napisać jak to zrobić.

Pozdrawiam

Zbieram -

Opublikowano (edytowane)

@UP Na allegro, jest teraz dużo oszustów... Zapłacisz a dostaniesz używany gift code.

Edytowane przez CzakaPL
Opublikowano

To jak mam kupić minecrafta bo za sms się nie opłaca, a za przelew bankowy nie będę mógł;(

Aha jak będzie minecraft 1.8 to bez premium nie będzie można grać na multiplayer?

Zbieram -

Opublikowano

Hmmm Na Allegro chyba jest coś takiego możliwe ale byś musiał się skontaktować z sprzedawcą np przez skype :)

Nie polecam zakupu na kontagier.pl

Pomogłem Kliknij

axyc.png

wub.gif

Opublikowano

Hmmm.. Nie wiem w czym problem, ale w banku, np. PKO możesz wysłać przelewem... Ja tak zrobiłem i parę godzin później już miałem gift-code na mailu.

Zrób tak jak ja:

Wyszukaj m inecraft na allegro, szukaj sprzedawcy, który ma bardzo dużo pozytywów, najlepiej taki bez negatywów. Kupujesz u niego gift code, kontaktujesz się z nim, że pieniądze dostanie przelewem bankowym. Idziesz do banku (np PKO ) i wysyłasz na jego konto pieniądze. Oczywiście przed wyjściem z domu spisz sobie na kartkę jego nr. bankowy (ten 26 cyfrowy ) i przelewasz. Później tylko czekasz na gift code. Jeżeli nie dostaniesz w najbliższych godzinach, skontaktuj się z sprzedawcą w celu sprawdzenia, czy kwota dotarła na jego konto. Innym sposobem jest skserowanie na komputer dowodu wpłaty na jego konto daną kwotę, w tedy bez czekania na pieniądze da ci gift code na twój mail.

149208901.png