Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Uszlachetnienie

Thuggee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przejrzałem całe forum i nie widziałem nigdzie tego .

Jest jakiś skrypt / program do Uszlachetnienia siurek ??? Aktualnie nie posiadam premki więc stąd moje pytanie .

Opublikowano

Nie słyszałem o takim skrypcie, tylko do sprzedawania xeno i sepromu.

@up z takimi ofertami to na ruskie, konkurencyjne forum jak już :rolleyes:

Opublikowano

@up cenne ? Chyba sobie żartujesz... Ja aktualnie xeno mam 100k , i nawet nie wiem co z tym zrobić. Poco to sprzedawać ? Tego z kotła wychodzi codziennie cała masa , nie graci w ładowni ani nic więc poco to nawet ruszać ?

Opublikowano

a ten skrypt WarTool przerabie tez surki na sepro bo by sie tez cos takiego przydalo np masz 3k zlotka na statku czy 99k w skylabie i chcem to odrazu przerobic na seprom jest cos takiego ?

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Dlaczego xeno jest cenne? Smarty i co ważniejsze chyba to dodatek poprawiający namierzanie - celność ;) Polataj na tym to zobaczysz różnicę.

Opublikowano

@up cenne ? Chyba sobie żartujesz... Ja aktualnie xeno mam 100k , i nawet nie wiem co z tym zrobić. Poco to sprzedawać ? Tego z kotła wychodzi codziennie cała masa , nie graci w ładowni ani nic więc poco to nawet ruszać ?

Widać jak bardzo latasz na bitkach :)

Tego spokojnie można nawet 10k wystrzelać na wrogich mapkach i bitkach ;>

Opublikowano

@up 2 razy tyle (10k) to mi dziennie z kotła wychodzi ... Smarty i stabilna ? Tylko smarty , bo SMB nic ci nie da. To tylko dodatkowy shot flaxa z białej z podrkętka (25k). A zaś ISH jest potężne, bo można w tych 3 sekundach użyć solace + robot w boju i już jest sporo HP. Dodatek poprawijący namierzanie ? I mówisz to do 39PP ? Mi to guzik da , i tak lepiej w co innego inwestpwac.

Opublikowano

@up namierzanie zawsze dużo daje, bo z tego co się orientuję on poprawia namierzanie o 50% razem z tym w profilu, więc masz:

15% (czy ile tam kalibracja daje) + 50% z tego co sam profil daje, więc praktycznie nie masz missów :P a te dwa czy trzy strzały więcej to u kogoś kto ma się czym bić koło150-200tys :] może powiesz że się nie opłaca? :P

Tylko smarty , bo SMB nic ci nie da
smarty to SMB :P

no ale koniec końców to xeno schodzi wolniej niż miny na te smarty i stabilne niestety .. w jeden wieczór ponad 50mi poszło :P i latałem bardzo oszczędnie :D

Opublikowano

Przejrzałem całe forum i nie widziałem nigdzie tego .

Jest jakiś skrypt / program do Uszlachetnienia siurek ??? Aktualnie nie posiadam premki więc stąd moje pytanie .

Na uszlachetnianie jest w samym Dark Orbit: Ustawienia->Gameplay->Uszlachetniaj surowce automatycznie.

banner_86.png

Komputer:

CPU: AMD AthlonX2 6000+ 3,00GhZ

GPU: NVIDIA GeForce GT9600 512MB

RAM: 2GB(2x1GB) Kingston DDR2 800MhZ

Dysk: 690GB

Win7 Ultimate 32bit

Opublikowano

Na uszlachetnianie jest w samym Dark Orbit: Ustawienia->Gameplay->Uszlachetniaj surowce automatycznie.

No, przecież napisał, że nie ma premki, a właśnie do tego jest potrzebne.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano (edytowane)

@up 2 razy tyle (10k) to mi dziennie z kotła wychodzi ... Smarty i stabilna ? Tylko smarty , bo SMB nic ci nie da. To tylko dodatkowy shot flaxa z białej z podrkętka (25k). A zaś ISH jest potężne, bo można w tych 3 sekundach użyć solace + robot w boju i już jest sporo HP. Dodatek poprawijący namierzanie ? I mówisz to do 39PP ? Mi to guzik da , i tak lepiej w co innego inwestpwac.

Ja mam więcej PP od ciebie i wiem, że Xeno i tak zwiększa ostro celność z powodu tego, że już dużo graczy ma manewry unikowe.

Poza tym smarty walą po minimum ok. 60k jak mądrze używasz (początek walki oraz grupy np. kubik) :)

29872695.png

Edytowane przez Terokles
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...