Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupuję Evelynn. Jeśli chodzi o granie postaciami z niewidką to grałem Shaco i to był pierwszy cham którym tyrałem :P

I pytam czy lepiej grać AD czy AP, może jakie buildy do przetestowania. Ulti na AD ma boskie, podobne do mastera :P

Ale Q też ogarnia na ap przy 500 ap np. :D Help ! : ]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja polecam jednak hybrydkę, troche ad i troche ap, shaco ma bardzo krótką niewidke, evka jest praktycznie niewidzialna na mapie :> zanim się zorientujesz to jej obcas przebije ci płuco :X

polecam ten build z własnego doświadczenia

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Ja polecę swoją opcję, zarówno na shaco jak i evce świetnie gra mi się z: swiffnesy jako ze wole mieć stale spory speed, TF, po złożeniu tego zaczyna się zabawa, spamowalne q pozwala na uaktywnianie sheena co prawie każdy atak. Dalej BC i BT dla dmgu, armor penetracji, aspda i lifesteala. Survi wedle uznania i drużyny przeciwnej.

Opublikowano

mi się osobiście lepiej gra full ad evcią lepiej ;s z max 1 itemkiem do ap wtedy kosi

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Bankowi musisz mieć Trinity Force i buty mobilki/switnessy. Potem kwestia czy penetracja czy wolisz dmg czy coś. Jak np. zawsze robię Hextech gunblade. Dobry activ i wszystko czego nam potrzeba.

zbyt duża sygnatura / Enzil