Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jeszcze dziś rano kiedy włączałem metin2, wszystko było w porządku, poszedłem na zakupy i pograć w piłkę z kolegami, a kiedy wróciłem i włączyłem komputer i metina, to zaraz po sprawdzeniu plików wyskakuje mi blue screen. Resetowałem komputer, przeinstalowywałem metina, szukałem w google czemu się tak dzieje i nic, nic nie znalazłem. Więc zwracam się do Was z tą sprawą. Poleci +/- i 5 z góry dziękuję wszystkim, którzy próbują.

Wbij na mój kanał http://www.youtube.com/user/MrOrnion?feature=guide może Ci się spodoba :)

Opublikowano

wiec tak nowy launcher metina . i nie radze Ci instalowac SERVICE PACK 3 tak jak Ci kaza ..... bo tak niby czeba lecz ten program wywala dysk twardy oraz go resetuje czesto blokuje wiele programow oraz meidzy innymi internet ja chce tylko pomoc bo cos na ten temat wiem sam nie moge zagrac ;/ chyba ze instaluj sp3 tylko przygotuj sie na zakup nowego komputera w ciagu miesiaca ...Pozdrawiam Kamil .

Opublikowano

kurde prosze was . poczytajcie troszke na internecie cos o programie SERVICE PACK 3 lub skonczcie dobra szkole i miejcie duze wyksztalcenie ktore pozwoli wam na to by troche orientowac sie co dany program moze zaszkodzic komputerowi .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...