Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba]niech ktos zrobi wszytkie bronie bez premium

patipls

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli ??? Jeśli chodzi ci o to że ktoś zrobi ci premium na skrypcie to się mylisz bo takiego nie da się zrobić ;)

Albo o to że będziesz mógł kupić bronie ze skryptu bez premium to też nie da się jak by się dało to by były bez premium od razu.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

nie zeby wszystkie bronie byly bez premium to bym byl wdzieczny np tylko xm8 aligator

nie zeby wszystkie bronie byly bez premium to bym byl wdzieczny np tylko xm8 aligator albo medix boxy bo chce na 10 lat

Opublikowano

10 lat to ty masz teraz, nie da się takiego skryptu zrobić, bo jakby można było to ktoś by zrobił, a jakby był taki skrypt to firma G1 by zbankrutowała.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Nie da się takiego zrobić, a nawet jak by się dało to sądzę, że by nie działało...

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Mogło by zbankrutowac?? Pff oni juz bankrutuja przez takie dzieci jak wy mam nadzieje ze wszyscy skrypterzy zostanąl zbanowani . Myslicie ze jak sobie bronie wkleiliscie to jestescie lepsi?? Brak Słow.

No juz dawajcie te minusy ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mogło by zbankrutowac?? Pff oni juz bankrutuja przez takie dzieci jak wy mam nadzieje ze wszyscy skrypterzy zostanąl zbanowani . Myslicie ze jak sobie bronie wkleiliscie to jestescie lepsi?? Brak Słow.

No juz dawajcie te minusy ...

Na cholerę wyzywasz kogoś od dzieci? Nie dość,że pisać nie umiesz,to jeszcze idiotę z siebie robisz.Przecież to jest forum o hackach,botach i bugach.Na pewno lepiej jest zrobić wklejkę danej broni,pograć trochę,a potem wyjść z domu,niż siedzieć godzinami nad robieniem reklam,żeby mieć jakąś jebaną broń.Tyle ode mnie...

Opublikowano

Ooo.. Jeszcze gdyby się tak dało :). Niestety, nie ma takiej możliwości. JEst już ustawione i się nie da zmienić z premium na no-premium...

NU94p9A.gif

Wracam..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...