Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to za Warrock ?

rado1280

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oglądałem ostatnio zdjęcia z wr i natknąłem się na takie zdjęcia

2_1234990600.jpg

warrock-screenshot1.jpg

Mam takie pyt. Co to za wr ? Skąd można go pobrać ?

mychemv.png

Opublikowano

Początki warrocka

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

Te screeny które znalazłeś są z dawnej wersji WarRock Chapter1 my teraz mamy Chapter3 lepiej wyglądający :)

@UP Nie da się bo to jest najstarsza wersja WarRock my mamy nowszą i nie da się zdobyć Chapter1 .:D

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano

@U hero mode był już dwno temu i nie przypadło do gustu większości graczom... dla mnie było to udostępnianie cheatów na legalu xD

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Heheheh on już wyszedł, o potem na prawdę wyszedł, bo go usunęli bo ludzie go buggowali, że jest np, na marien.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Kogo nazywasz debilem ??? I o co ci chodzi ? <_<

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Oj oj to bylo dawno temu..

Te ss jest z poczatku warrocka.

Jesli sie nie myle to Chapter 1 lub beta ale bardziej wydaje mi sie ze Chapter 1 :)

Opublikowano

Oj to byly czasy najlepszego warrocka zero hackow lagow itp.

Bez lagów może i tak, ale hacków też było ;). Ale fakt to był piekny Warrock ;).

Opublikowano

Nom. Pamiętam jak zaczynałem grać w WR. Właśnie tak wyglądał. Może i nie jest tak dopracowany jak Chapter 3, ale był piękny. Aż grać się nie chce na ty WR jak się na to patrzy. Jedyne co bym zmienił to EQ na to przed Update co był.

@ Edit

Nie wiem jaki to był WR, ale najbardziej wkurzała mnie wersja gdzie zamiast liter i cyfr były jakieś znaki.

Opublikowano

tak racja to są ss z wr chapter1 ahh jak ja bym powrócił do tamtych czasów... to był warrock famas bez premium.. psg i g36 tez no i najważniejsze że sie dało leżeć na cqc ehh ale trudno muszę grać na tym zasranym chapter 3 :(

Opublikowano

Przydało by się, żeby powrócił ten chapter 1 tylko ulepszony, bo ten jest do niczego. Kiedyś to się grało w WR, a teraz.

@topic to jest ss z chapter 1

@up święta racja ... brakuje mi tych broni bez premium.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Taki WarRock kiedyś jeszcze wróci.

Prędzej czy później najstarsze pliki serwerowe WarRock'a wypłyną do sieci i na pewno te najstarsze wersje będą dostępne.

Chciałoby się wrócić do starego WR'a czasami :/

W starym WarRocku zajebisty celownik był w MD500.

Teraz też zły nie jest ,ale na swój sposób nie jest też on oganięty.

Pozdrawiam

hersygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...