Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasze cudowne kobiety

Gość Revlix

117 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co najbardziej podoba wam si? kobietach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawdę jestem tego ciekaw. Zobaczymy jacy są nasi polscy chłopi. Jeżeli lubisz coś w dziewczętach czego nie zastałeś w ankiecie napisz o tym na dole :). A wy nasze Aniołki napiszcie co najbardziej podoba wam się w mężczyznach, ale może w oddzielnym temacie :P. Cześć!

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zalezy... W kazdej mi sie podoba co innego.. W jednej nogi w jednej twarz w jednej dupa... Kiedys bylem z taka ze pierdolca na punkcie jej oczu dostalem. Zalezy od kobiety.

Opublikowano

Zaznaczyłem - nogi, piersi, pośladki, usta, oczy, sylwetka, dłonie, stopy, włosy, charakter, inteligencja, oryginalność, zęby.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Temat mało rozbudowany i nie przemyślany, ale nie chce mi się pisać tych naprawdę ku*wa zbędnych niezrozumianych przez większość pierdół

Opublikowano

Na pierwszym cycki, na drugim dupa - nie no zajebiście ;) Nie ważne czy ma coś we łbie - ważne że blachara i jest za co złapać... niektórych z was to na serio nie rozumiem ;d

Opublikowano

Na pierwszym cycki, na drugim dupa - nie no zajebiście ;) Nie ważne czy ma coś we łbie - ważne że blachara i jest za co złapać... niektórych z was to na serio nie rozumiem ;d

Współczuje twojej żonie.

A nie ! Jej nie trzeba będzie współczuć , przecież kawałki blachy są pozbawione mózgu i wszelkich emocji i uczuć, tak trzymaj a napewno znajdziesz tą swoją wybzykankę. B)

Proo Zioooom

PS. MIESZKASZ NA WSI NA 100% xD

63989389769756300986.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...