Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield Bad Company 2

Ferox10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuje waszej pomocy. Kupiłem oryginał BBC2 i chce grac online, ale niestety nie mogę bo mi klucza nie przyjmuje. Znalazłem poradnik gdzie trzeba na jakiejś stronce ea zarejestrować klucz potem w grze ale ja tej stronki nie znalazłem. Proszę o pomoc przekierowanie do jakiegoś dobrego tutka który mi pomoże grac przez neta, stronkę na której zarejestruje grę, lub coś podobnego.

Pozdrawiam Ferox.

Opublikowano

Na żadnej stronce nie trzeba się rejestrować po prostu instalujesz tworzysz konto a na nim żołnierza, upewnij się czy dobrze wpisujesz.

Jeśli nie przyjmuję Ci klucza to napisz do ea, z tego co słyszałem wymieniają jeśli ma się dowód zakupu.

Opublikowano
W dziale obowiązują odpowiednie prefixy:

[Cheat] - Hack

[Q] - Pytanie, problem, szukam

[News], [info] - Newsy, informacje

[Tut], [VideoTut] - Tutorial, Videotutorial

[Dyskusja] - Rozmowa na dany temat

OndteAw.png
Opublikowano (edytowane)

Chyba po polsku też można ;)

Wchodzisz na ea.pl, jeśli nie masz konta to załóż i wejdź w zakładke "Centrum Pomocy EA", potem powinieneś sobie poradzić.

Twój problem to jeden z "gorących tematów" w support.

O to co radzi EA:

Proszę się przede wszystkim upewnić, że nie wpisujecie Państwo polskich znaków. Literka "Z" z kreseczką to zwykłe "Z". Proszę również zwrócić uwagę na "V" oraz "U" oraz "5" i "S", które są bardzo często mylone ze sobą. W przypadku dalszych problemów z kodem proszę nadesłać do nas skan lub zdjęcie numeru seryjnego gry, na tej podstawie będziemy w stanie pomóc.
Edytowane przez mikaele94
Opublikowano

@2xUP sorka jestem nowy na tym forum a mi sie spieszyło jak juz bede cos zamierzał napisać to dam takie oznaczenie.

@UP thx możliwe że pomyliłem V z U i 5 z S thx jeszcze raz

Dam Ci +

Pozdrawiam Ferox.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...