Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]... NX ?...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez jaj, typ musi być bogaty, mieć bogatych rodziców czy coś. Albo cholernie dobrze zarabiać. Ehh, marzenia. Każdy by chciał mieć tyle tego :)

Opublikowano

A może to niemiec? i jak niemieckie dzieci mają 100Euro kieszonkowego. ;D

I wszystko w NX'y ładują to nie ma się co dziwić ;d

Opublikowano

widziałem dzisiaj ten filmik i chciałem go dodać lecz znalazłem lepszy .

nie trzeba być bogatym żeby mieć tyle nx'ów wystarczy że koleś mieszka w ameryce jest dorosły i zarabia dolarki ^^

Podobno w ameryce nx tanie i przedmioty tak samo ...

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano (edytowane)

Ludzie mają poprostu pieniądze nawet 18-stolatek bez przyjaciół zarobi dajmy 1500zł (tata mu fuche załatwił) jest na utrzymaniu starszych jedzonko picie itp.Przykładowy Maciuś może wydać nawet z 1000 zł na nx

1000zł to jakies hmmm 200k nx + nie będe liczył ;d I Maciuś ma te permy za miesiac znowu zarobi i wyda lepiej na coś uzytecznego.THIS IS PRZYKŁAD ~!

Każdy moze miec nx jak pracuje < i niezle mu płaca> Ale dla mnie to przesada zarabiajac dla siebie pieniadze w takiej sytuacji moze 2 permy bym dokupił na swoje acc nic wiecej bo by mi sie we łbie popierdoliło..

300k nx to nic widziałem filmik gdzie koles miał itemki Limitowane takie jak G36E Antumn jakos i law Antumn limitowane itemki których nie mozna było kupic za nx na perma wiec musial kupywac po 90 dni poki nie wyrabał 3600dni..... I na tmatym koncie miał z 40 permów + Nie mówiac o tym ze miał itemki za gp na perma ktorych w zyciu nie mozna było i nie mozna bedzie kupic jak znajde walne linkiem ;)

Edytowane przez nn49261111

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.