Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co wybrac;)

Snake:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co byście zrobili na moim miejscu.Kupili kluczyki czy zbierali na design za 250k uri.Pytam ponieważ wydałem już 300 k uri i nie dostałem żadnego designu(prócz bastion x2)

Zbieram MINUSY

Opublikowano

Ja bym tam w klucze pakował , ale Ci powiem że mój pierwszy klucz to był sentinel a potem jescze tam kiedyś trafiłem złoty do vegi a może 150.000 uri wydałem.

NIE UŻYWAM ZWROTU ,, ALE URWAŁ " ITP

Opublikowano

E tam , w klucze nie pakuj. W design też nie pakuj... Chyba że już ci naprawde potrzebny. Design to tak naprawde nic , no moze solace bo dodaje HP to tylko moje zdanie.(Osobiscie masz wszystkie deisgny , ale ja mam juz 36pp i kupowalem all jak zrobilem 30 pp. Dopiero po grubych przydaje sei design).

Opublikowano (edytowane)

Moim zdaniem klucze i leć na 5-3 lub 5-1 tam masz szanse trafić desing.

@Down

Ciekawe ja miałem 10 kluczy i 2 desingi (Venom i Sentinel) 1 osłonka BO2 i 10 CDD.

Edytowane przez AngelGrunwik
Opublikowano

nie sluchaj go <up> ja 100 kluczy na mapach piratow uzylem i nic! 101 na 2-8 na bazie dostalem design do vegi za 250k uri ale ja golec ... z dimisherem -.-

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

zbiór 1 na nowo otwarty ....

Opublikowano (edytowane)

JA PIEDOLEEEE MOJE POLEEEEEEEE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Zeby nie bylo offtopu. Wgl sie nie oplaca kupowac tego desingu, chyba. że nie masz juz na co uri wydawac. UWAGA, Nakurwiam salto!

Edytowane przez swiistakk
Opublikowano

no to pozdro ja mam pytanie czemu co 2 osoba mam design po max 15 skrzynkach? a jak dla mnie to wydaj na kluczyki z racji lf4

Opublikowano

Ja bym wybral kluczyki poniewaz na koncie kolegi kupilem na poczatku tylko 3 kluczyki i trafilem dwa designy pod rzad jeden to SANTINNELA drugi to VENOM a na swoim koncie wydalem moze z 30k urki i dostalem VENOMA ;]

Ale to zalezy od farta ale jednak stawiam na kluczyki ;]

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

pewnie że fart to podstawa bo wyjebałem na kluczyki 475.500 urki i wyciągnąłem szajskiego Enforcera dwa razy i jedno lf4 a tak to tylko pierdolony xenomit, ammo x2 i rakietki 3030...klucze i całe te skrzynie to o kant chuja potłuc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...