Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ulepszanie czołgu, co daje co?

FoxRox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, wiemy że każdy kocha swojego "pestkowca" i każdy chce o niego dbać, a jak o niego dbać?, zaraz się wszystkiego dowiesz.

1. Zawieszenie.

Zawieszenie jest czasami ważne przy montowaniu nowych modułów, zwiększa ono udźwig naszego czołgu oraz prędkość maksymalną, oraz obrót wokół własnej osi. ( obrót dookoła czołgu )

2. Silnik

Silnik daje nam większe przyspieszenie, szybsze ruszanie z X pozycji oraz mniejsze prawdopodobieństwo pożaru ( nie zawsze ).

3. Radio

Radio daje nam większy kontakt z sprzymierzeńcami czyli kontakt z pozycji X do pozycji Y ( może być wiele pozycji w zależności ile sojuszników jest przy życiu ), oraz daje lepsze wykrywanie wrogich czołgów.

4. Działo

Każde działo ma inne zastosowania, każde działo wyróżnia się szybkostrzelnością, siłą penetracji, zadawanymi uszkodzeniami, wagąi rodzajem amunicji. Należy również pamiętać że większe i ładniejsze nie oznacza lepsze.

5. Wieża

Każda wieża ma inne zastosowania, niektóre obracają się szybciej niektóre wolniej. Czasami wieża również pozwala nam na montowanie innych dział.

Mam nadzieje że pomogłem pisząc tego Tuta oraz z czasem postaram się dopisać więcej, w razie niedopatrzeń poinformujcie mnie.

PS: jeśli nie podobają wam się cytaty to je usunę i zrobię coś innego, dałem to dla lepszego efektu

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Na pewno się przyda, chociaż mogłeś jeszcze spisać jakie są parametry i za co one odpowiadają.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

• 1 rok później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...