Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno Mikrofonu

DESTRAKSZYN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupić mikrofon do 150 zł , potrzebny on mi będzie do nagrywanie let's playi z gier ( mało szumów , dobra słyszalność ) . I teraz pytanie do was macie jakiś polecany mikrofon do dej ceny ?

Czytałem na innym forum posta CTSG że poleca mikrofon : LOGITECH USB Desktop Microphone , może ktoś go ma ?

Proszę o pomoc będzie wynagrodzenie .

1faa9l.png

|ProUser|

Opublikowano

Ale tego co wyżej napisałem ? ( on jest z słuchawkami czy normalny ? ) . Ogólnie Logitech do bardzo dobra firma

Czekam na więcej odp .

1faa9l.png

|ProUser|

Opublikowano

A mi wystarcza taki zwykły ze słuchawek. Ma dobrą jakość, nie ma szumów. Jestem zadowolony i to mi wystarcza. Kupiłem słuchawki z micro za ok. 65 zł.

Opublikowano

A mi wystarcza taki zwykły ze słuchawek. Ma dobrą jakość, nie ma szumów. Jestem zadowolony i to mi wystarcza. Kupiłem słuchawki z micro za ok. 65 zł.

hahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahaha.

Kurwa, to ja mam jakiegoś rzęcha kupionego za 30 złotych i jest lepszy niż nie jeden kurwa. Zero szumów, zajebista słyszalność. Ale po huj wam tracić kurwa 150 złotych

jak po kilku odcinkach nie będziecie mieli subów i porzucicie kurwa nakręcanie tych beznadziejnych majnkraftów, metinuf oraz Loluf.

Opublikowano

Uspokój się , to są moje pieniądze , i co że kupiłeś jakiegoś za 30 zł ? Nie spam w tym temacie i nie nabijaj postów .

A co mnie to obchodzi, że to twoje pieniądze. Kup sobie jakiegoś jak CTSG i będziesz świecił.

Opublikowano

Aktywny w

Minecraft (253 postów)

blagam kurwa, nie nagrywaj lets playów z tego gówna ... i tak jest ich kilka / kilkadziesiąt tysiecy

EXPmIpC.gif

Opublikowano

OMG , H.. was to obchodzi co ja robię założyłem ten temat żeby się zapytać co polecacie jakie mikrofony a tu widzę już spam bo posty sobie można ponabijać . Żenada

1faa9l.png

|ProUser|

Opublikowano

Ja się tam nie znam na mikrofonach, nie będę się tu wymądrzał ale napiszę od siebie że polecam słuchawki Creative Fatality HS-800

dużo osób je krytykuje lecz, dźwięk mają nie najgorszy a co do mikrofonu to wszyscy mówią że mnie bardzo dobrze słychać, słyszałem nawet, że ma jakąś redukcje szumów ale o tym nie będę

pisał bo się nie znam. Dodam również, że ten mikrofon jest doczepiany co daje więcej swobody(np. jak grasz i Ci przeszkadza to odczepiasz :D)

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Mikrofon niczego sobie :

- dźwięk krystaliczny

- czułość bardzo bardzo dobra

Jeśli ktoś jest chętny go kupić nie zastanawiajcie się bierzcie ;D ;D

1faa9l.png

|ProUser|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...