Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MinecrafTable [Hamachi] "Budujesz gdzie chcesz"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich nudzących się gracz minecrafta chciał bym was zaprosić na serwer na razie "hamachi" planujemy z niego zrobić dedyka i chcemy się przekonać jak będzie funkcjonował przy większej ilości gracz

Informacje żeby wejść na serwer

id sieci: MinecrafTable4 MinecrafTable5 MinecrafTable6

Ip serwera: 5.16.70.232

hasło: 123

Kontakt skype: tomcio1964 lub hamachi

Ss ze serwa

20110830102529.png

20110830102059.png

20110830102127.png

20110830102203.png

O pluginy proszę się nie martwić

;)

Edytowane przez ArrezAndBatu
Opublikowano (edytowane)

Serwer jest ciekawy ale jest malo obeznanych adminow, tylko Arez wlasciciel jest obeznany itp, ogolnie polecam serwer gra sie przyjemnie i jest malo lagow

Edytowane przez lukas94mos

Opublikowano

Siema ten serwer jest fajny bardzo fajny :D ale gdyby nie takie nooby!!!!!!!!!! :angry: co mi dom zaczeli rozwalać mam Screny tego zdarzenia ponad to Admin pod nickiem Kogucik załozył mi Cuba na posesje (dzialke) ale jakoś te że się wyrażę nooby zaczeli mi złośliwie dom rozwalać jeden nawet napisał Cytuje "PRONICK NIE MA CUBA FREE DESKI" zachowanie kary godnie :angry: :angry: HeadAdmin nie odpisuje!!. Co to ma być??.Fatalnie To wygląda nooby na serwie admin który nie umie ustawic CUBA?? HMM :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Moge jakoś wysłać tutaj nie wsadzę bo coś nie wchodzi postaram się to jakoś w necie umieścić i tam link!!!! :angry:

Opublikowano (edytowane)

Szanio to ty jestes Erge?? ArrezAndBatu on mnie zabijal jak bylem w moim domku. Kogucik zalozyl cuba zablokowal mi skrzynki i wszystko niewiem co sie stalo, 2:30 godziny budowalem i gowno z tego mialem, wiec zrobcie porzadek. A i niewiem czy mnie zbaowali czy co ale niemoge wbic na serwer.

Dobra po ponownym wejsciu jak niebylo kogucika to gralo sie zajbi****, a moderator Niko jest noramlnie The best pomoze w razie problemow jak co to tez pomoze w kopalnii.

Ogolnie to Arez i Niko sa 5 gwiazdkowymi zarzadcami serwera.

A z innymi powinno sie cos zrobic

Edytowane przez lukas94mos

• Dodaj nową pozycję...