Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

Otoz mam problem z minecraftem.23 Sierpnia jeszcze wszystko ladnie smigalo a nastepnego dnia problem z Java Virtual Machine.Wszystkiego probowalem : przenistalowanie javy , instalacja pliku Virtual Java Machine , odinstalowywanie minecrafta , tworzenie pliku mminecraft.bat (do tego zaraz wroce) PPM na minecraft i wylacz czy tam wlacz kompozycje wizualne , instalowanie Javy na IE , sciagnia jakis plikow . Nie wiem co robic jezeli ktos mi pomoze bede go wielbic! A propo mam PELNA WERSJE MINECRAFTA!.Co do tego minecraft.bat to gdy go otwieram to oknienko z wierszem polecenia szybko znika i nie wiem czemu ? Moze jezeli chociaz ten problem pomozecie mi rozwiazac to bedzie dobrze bo slyszalem ze gdy to bedzie dzialac to minecraft bedzie sie wlaczal . Bardzo prosze o pomoc!

Z powazaniem . OpTis

SS z Screenem :http://img593.imageshack.us/img593/3520/javavirtualmachine.jpg

PS: Mam windows 7 Ultimate , najnowsza jave .

logosasukekakajoke.png
Opublikowano (edytowane)

Teraz jest jeszcze gorzej . Niedosc ze nie dziala nadal (-.-") to kolejny tekscik w error.

SS:http://img707.imageshack.us/img707/2678/zalbv.jpg

Poomocy!! T.T

Edit@@

Sekundka zrobie all od nowa bo niedoczytalem.

Edytowane przez OpTis
logosasukekakajoke.png
Opublikowano

Sentence -Jeśli pobrałeś i zainstalowałeś to żeby upewnić się czy na pewno posiadasz najnowszą wersję, wystarczy wejść do panelu sterowania(koniecznie ustawić widok klasyczny),

a następnie otworzyć Java i wejść w zakładkę Java, a potem View... Jeśli na liście będą widnieć dwa wpisy, to możesz być pewien posiadania najnowszej javy.

Jak ustawic widok klasyczny ?

logosasukekakajoke.png