Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czcionka help.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Wczoraj grałem normalnie wszystko ok ale po dzisiejszym odpaleniu komputera moja czcionka strasznie nie jest wyraźna

tak wygląda to co napisałem tu na forum : http://imageshack.us/photo/my-images/844/beztytuuorm.png/

A tak wygląda mój pulpit http://imageshack.us/photo/my-images/709/beztytuu2ys.png/

Jak można temu zaradzić chciałbym zaznaczyć że na zdjęciach jest o wiele wyraźniejsza...

Ps: Wiem że to nie mam nic związanego z gra ale nie wiedziałem gdzie to wrzucić z góry przepraszam i proszę o pomoc...

1318607859.png

Pomogłem kliknij + :)

Opublikowano

lol?

Pulpit i forum wyglada normalnie, ty chyba cos z oczami masz, za przeproszeniem. (nie obrazaj sie) ale na screenach wszystko okej.. tak jak u mnie w win 7.

@Jak jest wyrazniejsza to raczej nic nie da rady, wgraj inna czcionke i podmien.

OndteAw.png

Opublikowano

lol?

Pulpit i forum wyglada normalnie, ty chyba cos z oczami masz, za przeproszeniem. (nie obrazaj sie) ale na screenach wszystko okej.. tak jak u mnie w win 7.

@Jak jest wyrazniejsza to raczej nic nie da rady, wgraj inna czcionke i podmien.

Kurde... Teraz jak spojrzałem rzeczywiście na zdjęciach jest dobrze.... czyli nie mogę tego uwiecznić....

wiecie co to może być ?

1318607859.png

Opublikowano

Efekt rozmycia moze na pulpicie rowniez jest, poszperaj w opcjach i przeskanuj rejest skanerem jakims na komputerze, antywirusikiem jakims.

Dobrze już jest uruchomiłem ponownie komputer widocznie czcionka coś źle się załadaowała ale dzięki leci plus

1318607859.png