Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Rozmowa Z Nietypowym Graczem Na Nevrast

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam chciałbym wam dzisiaj pokazać SS z krótkiej rozmowy na serwerze NevrasT. Odrazu mówie że szanuję NevrasT i moim zdaniem jest jednym z lepszych hardów i to że poprostu rozmowa była na tym serwie nie jest tu z niczym związane. Wszelkie błędy lub nieodczytania z ss proszę pisać w komentarzach. Zapraszam do ogłądania!!!Odrazu napisze że mam klawiaturę bez przewodową i strasznie mi przerywa coś a jest nowa dlatego czasami brakuje jakiejś literki.

Mój nick DagerooS a nick tamtego noobka z którym pisze świadczy o jego kulturze i poziomie intelektu.

post-286890-0-55276800-1314689512_thumb.jpg

Edytowane przez Xendi<<

OsadaMt2 Tak Wiele Do Zrobienia, a Tak Nie Wiele Czasu....

Opublikowano

Zły dział, poproś o przenisienie.

To jest ukryta treść, proszę

Ps. Rozmowa na poziomie :) Typowa rozmowa w tych czasach, nie ma się do czego doczepić to się czepia byle czego... A jak już zaprosić go na Ts/Skype to ucieka ;d

Opublikowano

Sorki wlasnie nie wiedziałem gdzie juz prosze

Opublikowano

Hahaha Jak ja gralem w metina to ty na gowno papu mowiles xD Rozwalilo kmnie to

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano (edytowane)

Odin ? Przecież to moja postać -.- Jaki Cieć :angry: A taka postać jak Kur*waaaaa nigdy do mnie nie należała i nie należy :mellow:

SS:

umnl.jpg

Ps. Rozmowa na poziomie :)Typowa rozmowa w tych czasach, nie ma się do czego doczepić to się czepia byle czego... A jak już zaprosić go na Ts/Skype to ucieka ;d

Racja ;)

Edytowane przez DenyLP

:D

Opublikowano

@DenyLP on ci psuje reputacje ; D

@topic hehe widać jakieś nadpobudliwy człowiek ;x pluć się o boja to twoja sprawa czy chcesz mieć boja czy nie bo może ty ninją tylko łowisz podaje przykład niegrałem na nevrascie

@offtop na Nevraście ile jest %raty? bo bym pograł sobię bo wyraj mi się znudził ; ] a tak wgl Odin ten skill W1 to jest jako G1??

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano (edytowane)

Takich debili można bardzo często spotkać.Ja raz na PL-u na 56 levelu nie miałem bojowca jeszcze i jakoś nikt nic nie mówił,ale to były inne czasy.

@Invit

Jakim prawem kogoś od "dzieci" wyzywasz? Przecież sam jesteś dzieckiem,bo chyba masz albo miałeś rodziców i pozostaje jeszcze kwestia wiary w Boga.Po za tym "dziecko" to nie obraza...To równie dobrze można by kogoś wyzwać od "dorosłych",co by było też absurdem,bo przecież to są te same kryteria,dziecko-(nastolatek)-dorosły,więc zanim kogoś wyzwiesz od dziecka,lepiej się zastanów,co piszesz...

Edytowane przez Ponury Zniwiarz
Opublikowano

No jak all mówią podszywa się, obraża a na skype/ts sie sra. :D

Opublikowano

Nie wiem po co z nim pisałeś...

Żeby na mpc wstawić ? blink.gif

Odpalasz go i tyle, trollów się nie karmi...

A za podszywanie, to raczej jest ban.

52287137559562145640.png