Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 strzał 2-4 naboje naraz!

Gość Only.My.Life

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

wczoraj moji kumple z klanu zauwazyli ze gdy strzelam to za jednym nacisnięciem myszki wylatują mi od 2 do 4 strzałow, chociaż z magazynka pokazuje mi ze niby wylatuje jeden ale na scianie są 4 slady po nabojach. Zrobilem reinstala i nic nie pomogło. Jak cos to zabijam normalnie niby powinieniem szybciej zabijac jak leci kilka naboji naraz ale tak nie jest...

Więc moje pytanie do was co to może byc???

Opublikowano

Może to coś przez tego moda no ale jak robiłeś reinstal to tego nie powinno być.... hmm aż nie wierze może jakiś bug no ale tak cały czas ?? Ja miałem tak kiedyś ze swoim no menu że gdy aplikowałem dll grałem na hackach potem wyłączałem WR i włączyłem bez hacka to nadal mi wszystkie opcje działały może jakiegoś hacka używałeś i coś zostawił... Opcje w której wylatuje parę naboi nazywa się przeważnie bullets... Może ktoś będzie miał jakiś pomysł to wszytko co mi do głowy przyszło...

@edit A może masz lagi ??

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@Up

Dobrze powiedziane.. Tez troche myslalem nad tym i mozliwe ze to moga byc lagii.

@Topic

Grales na jakis wspomagaczach ? Bo jezeli tak to moze cos zostalo i dlatego masz problem..

A jesli nie grales na zadnych to wydaje mi sie ze to sa lagii lub jakis bug.

Opublikowano

Ale ja nie gram na hackach...

A jak z 4 miechy temu ostatni raz gralem na hackach i to tylko na gpsie. Więc nie wiem co jest.

Opublikowano

W każdej broni tak masz? Tak jak Coder napisał, myślę że masz lagi, chociaż jak i tak tymi dodatkowymi pociskami nie zadajesz dmg to nie ma się czym martwić.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

@UP nie można, dopiero jak autor poprosi od zamknięcie to można będzie zamknąć.

@Top , na pewno lagi, po wyłączaj all programy i zobacz.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Zamykam na prośbę autora

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...