Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj chodziło wszystko norm . Przy wybieraniu mapki pisalem i naciskalem liczby jakieś . NIe pamiętam jakie. I nie wiem jak to powiedzieć :) Rogi cs-a mi się tak jakby "wykasowały" na serwie . Chciałem to jakoś naprawić .

Weszłem w options zmieniałem coś w zakladce "Video" z software na Open tam window mode zmienialem i nic mi nie zmieniło . Po czym wyłączyło mi cs-a <bez ikony> . Noto wchodzę w cs-a i nie ma tych przycisków . Np nie było widać

"New Game" "Find Server" wie kazdy o co chodzi ? żadnego nie było widać naciskałem po klawiaturze i weszło mi w options zmieniłem window mode i , juz było widać. Potem wszedłem na jakiś serwer cs.

Weszłem na coda 40001lv EndSound.pl i pobierało mi się na początku bronie np awp glock itp . A potem cs się wyłączył <przy pobieraniu> i pojawiła się ikonka "WARING: couldn`t open cs_dust.wad"

I tak miałem w csie od łukasza . Pobrałem cs-a od mage z patchem v23 . I to samo jest . Co mam robić??

1377531174-U173186.png