Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

msvcr100.ddl

qPA@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam wielka prośbę , czy ktoś nie mógł by wrzucić na to forum przerobiony plik msvcr100.ddl z C+++ pls

Opublikowano

juz powoli zaczynaja mnie wku*wiac takie pytania , tak trudno w google wpisac "msvcr100.dll download ? zacznijcie myslec a nie kazdy musi za was cos zrobic -.-

Opublikowano

ta , można ale nie przerobiony , tylko zwykły , po co mi zwykły msvcr? ja chce przerobiony z C+++ bo wtedy mogę obejść KOCP -.-

Opublikowano

mam wielka prośbę , czy ktoś nie mógł by wrzucić na to forum przerobiony plik msvcr100.ddl z C+++ pls

To po pierwsze..

po co mi zwykły msvcr?

Warto się najpierw tego dowiedzieć ;) I podpowiem że numerek '100' za nazwą ma tutaj spore znaczenie.

ja chce przerobiony z C+++ bo wtedy mogę obejść KOCP -.-

Co to znaczy przerobiony? Jak przerobiony ?

I w jaki sposób z pomocą tego chciałbyś obejść kocp ? Która funkcja wymaga przeróbek ? I po co w ogóle obchodzić kocp ? xD

Pytam z ciekawości bo też chciałbym poznać tę tajemnicę ;)

Opublikowano

hmm po co mi przerobiony msvcr ?? po to zeby mi na fusionie dzialal dbghelp np... msvcr nie ma funkcji^^... a obejsci kocp moge za pomoca tego poniewaz ten plik odpowiada za kocp i jak sfixujesz to , to bedzie wysylalo bledne info do servera...

Opublikowano

hmm po co mi przerobiony msvcr ?? po to zeby mi na fusionie dzialal dbghelp

Achaaa czyli normalny msvcr blokuje dbghelp, a przerobiony sprawia że może działać. O to chodzi ?

msvcr nie ma funkcji^^

hmm no ja tam naliczyłem przeszło półtora koła funkcji w tym.

a obejsci kocp moge za pomoca tego poniewaz ten plik odpowiada za kocp i jak sfixujesz to , to bedzie wysylalo bledne info do servera...

To co tam trzeba naprawić żeby wysyłało błędne info ? Dam radę to zrobić sam ?

Swoją drogą ten kocp to jakiś słaby jest jak mu można wysłać błędne info do serwera i myśli że działa..

Opublikowano

przeciez takie cos do omniecia kocp mozna bylo sciagnac na epvp i to nie byl mscvr tylko jakis inny pliczek , ktory wkladales do folderu z hackshieldem , tylko nie wiem czy to jeszcze jest , ale powinno byc

Opublikowano

omg , zal mi cie , gówno wiesz i sie wtrącasz ....

Wytłumacz mi proszę, chciałbym wiedzieć jak to robisz, że kocpa obchodzisz.

Opublikowano

no kurwa emo -.- ....

Nie musiałeś się przedstawiać.. Mogłeś pozostać anonimowy.

Chyba, że to kwestia Twojego poczucia kultury to rozumiem, nie czepiam się..

Panie kolego drogi..

Po pierwsze:

Z tego co słyszałem to jednak nie wszystko jedno ile plusików się napisze..

C++ a nie C+++

Po drugie:

Jest coś takiego jak biblioteki DLL , ale o ddl nie słyszałem.. choć nie przeczę że takie rozszerzenie istnieje.

Upraszczając sprawę biblioteka DLL to plik w którym są umieszczone jakieś funkcje.

Tak więc wypowiedź:

msvcr nie ma funkcji^^

..zupełnie nie trafiona.

Ale nie przejmuj się, żeby wiedzieć co to jest msvcr100.dll wystarczy parę minut kontaktu ze środowiskiem MS VC++ 2010, a do zapamiętania ilości plusików z reguły wystarcza jedno spojrzenie na jakikolwiek tytuł strony z tutorialem do tegoż języka.

A dlaczego komuś się uwidziało by w takich bibliotekach umieszczać funkcje?

Otóż głównie dlatego, żeby ułatwić sobie życie.

Mając bibliotekę gotowych funkcji nie musimy ich pisać za każdym razem w naszym programie.

Próbując przybliżyć sprawę jeszcze bardziej weźmy na przykład coś takiego:

W klasie jest 20 uczniów, dostają oni zadanie do rozwiązania i pojawiają się dwie drogi postępowania:

Pierwsza - każdy z uczniów potrzebuje wzór, więc żmudnie go sobie wyprowadza by podstawić później dane i otrzymać wynik.

Druga - uczniowie w klasie przekazują sobie kartkę na której jest zapisany potrzebny wzór. Każdy sobie podstawia dane i otrzymuje wynik.

Ta kartka to właśnie nasza biblioteka DLL. Wielu uczniów z niej korzysta i każdy z nich oszczędza swój czas bo nie musi wyprowadzać wzoru samodzielnie, a przecież jeszcze można się pomylić ^^.

Oczywiście informacji na temat bibliotek dll jest pełno w internecie, no ale trzeba umieć czytać i przy okazji chcieć się czegoś dowiedzieć.

ten plik odpowiada za kocp i jak sfixujesz to , to bedzie wysylalo bledne info do servera

Pytasz o coś czego nie potrafisz opisać gdy ktoś się grzecznie pyta..

wygląda to tak jakbyś wyciągnął jakieś zasłyszane info i liczysz na to, że jeśli poudajesz trochę ile to wiesz na ten temat to ktoś Ci wyśle gotowca.

Oczywiście mogę się mylić..

//omg , zal mi cie , gówno wiesz i sie wtrącasz ....

//no kurwa emo -.- ....

A to jak rozumiem są techniki wymuszania sprawnego zamykania tematów jeśli brakuje wiedzy lub chęci do konstruktywnej rozmowy lub po prostu kultury jeśli się nie dostało lizaka..

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

o to ty masz 50 lat żebym ci mówił przez "pan" o.O , i nie nie musiałeś tego kopiować z innego forum ^^ powodzenia innym razem

A dlaczego komuś się uwidziało by w takich bibliotekach umieszczać funkcje?

Otóż głównie dlatego, żeby ułatwić sobie życie.

Mając bibliotekę gotowych funkcji nie musimy ich pisać za każdym razem w naszym programie.

Próbując przybliżyć sprawę jeszcze bardziej weźmy na przykład coś takiego:

W klasie jest 20 uczniów, dostają oni zadanie do rozwiązania i pojawiają się dwie drogi postępowania:

Pierwsza - każdy z uczniów potrzebuje wzór, więc żmudnie go sobie wyprowadza by podstawić później dane i otrzymać wynik.

Druga - uczniowie w klasie przekazują sobie kartkę na której jest zapisany potrzebny wzór. Każdy sobie podstawia dane i otrzymuje wynik.

Ta kartka to właśnie nasza biblioteka DLL. Wielu uczniów z niej korzysta i każdy z nich oszczędza swój czas bo nie musi wyprowadzać wzoru samodzielnie, a przecież jeszcze można się pomylić ^^.

Opublikowano

nie musiałeś tego kopiować z innego forum ^^ powodzenia innym razem

To była próba złośliwości czy coś w tym stylu ?

Ja nie muszę niczego znikąd kopiować.. mogłeś się chociaż pofatygować żeby spreparować jakieś forum z takim tekstem i spróbować pokazać, że tak zrobiłem. Wtedy może lepiej by Ci wyszło zatuszowanie bezsensowności swoich wypowiedzi.

Poza tym co do kopiowania.. istnieje coś takiego jak prawa do własności intelektualnej i w przykładzie wyżej powinieneś moją wypowiedź zacytować, a nie kopiować. Też powinienem wyjaśniać dlaczego tak, a nie inaczej ?

Będziesz coś jeszcze więcej chciał udowadniać ?

Czy może wreszcie uściślisz co miałeś na myśli z tą przerobioną biblioteką ?

Możesz też krótko użyć słów "Problem (nie) rozwiązany. Proszę o przymknięcie tematu."

Opublikowano

@Frtitz

Podobają mi się twoje wypowiedzi .

Ale nie wiem po co marnujesz czas na tłumaczenie czegoś jakiemuś debilowi...

@qPA@

" no kurwa emo -.- .... " , czemu akurat emo ? nie czaje , wytłumacz mi .

Pewien człowiek miał rację że te forum jest dla poke kidów ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...