Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Jeden temat w dziale NosTale

Jesteś za ?  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za przywróceniem dawnej mozliwo?ci pisania tematów?

• Tak
      9
    • Nie
      1
    • Nie mam zdania - neutralny
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, zirytował mnie sposób pisania tematów w dziale NosTale. Uzytkownicy którzy potrzebują pomocy muszą zadać pytanie w jednym temacie (Prośby,Problemy,Pytania-Global,Nos99,Korean,NosJP ), przez to np. kazdy zada jakieś pytanie i traci to strukturę bo nikt tego nie czyta, albo odpowiada tylko na ostatni post.

Dział jest od tego żeby robić tematy, potrzebuję pomocy , zakładam temat a gdy uzyskam pomoc temat zamykają kidmodzi bądź modzi, od tego przecież tam są tak? No właśnie, chciałbym przywrócenia dawnej możliwości zakładania tematów.Takie upychanie wszystkiego w jeden to złe rozwiązanie.

Najlepiej niech się wypowiedzą też barycz & Usama Su Kocken i inni bywalcy działu.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Hmm pytałem się odpowiednich osób na mpc czy można by było wnieść takie coś lecz nie będzie zmian, dlaczego? Hmm a dlatego że by powstał jeden wielki chaos :) i tak ode mnie to nie zależy

@edit oj macieq a hmm skąd ty wiesz co i jak ?? Więc nie masz się co zgadzać ;p

ja pozostaje neutral zobaczy się :>

Opublikowano

Hmm pytałem się odpowiednich osób na mpc czy można by było wnieść takie coś lecz nie będzie zmian, dlaczego? Hmm a dlatego że by powstał jeden wielki chaos :) i tak ode mnie to nie zależy

Nie zgodze się. W kazdym innym dziale na forum użytkownicy mogą robić oddzielne tematy ze swoim problemem, a gdy pomoc uzyskają kidmod zamyka. Tylko w NosTale jest inaczej i indywidualny problem trzeba pisać w 1 temacie.

@edit oj macieq a hmm skąd ty wiesz co i jak ?? Więc nie masz się co zgadzać ;p

Nie rozumiem. Nie musze być kidem albo modem żeby wiedzieć 'co i jak' ...

Wystarczy ze jestem uzytkownikiem i chciałbym aby korzystanie z działu było prostsze dla wszystkich -.-

63989389769756300986.png

Opublikowano

Tak, niech wywalą w ogóle ten temat, bo równie dobrze można wywalić dział nt i przenieść ten temat do innych mmo skoro i tak w nt nie można praktycznie żadnego tematu zakładać

1280314365-U1.png

Opublikowano

Zgadzam się wszystko jest upchane w jeden dział i tylko zapytanie NIE DOTYCZĄCE serwerów nie są zamykane.

Jestem na tak

@offtop

Macieq zloz aplikacje na kida tak bardzo chciales juz po pierwszych 5 postach ;) Tera wogole barycza nie ma wiec jak to napisali w mojej aplikacji

-Usama i narczycz ogarniaja dzial

Wiec trzeba trochę zmian w tym dziale

­

Opublikowano

Zgadzam się wszystko jest upchane w jeden dział i tylko zapytanie NIE DOTYCZĄCE serwerów nie są zamykane.

Jestem na tak

@offtop

Macieq zloz aplikacje na kida tak bardzo chciales juz po pierwszych 5 postach ;) Tera wogole barycza nie ma wiec jak to napisali w mojej aplikacji

-Usama i narczycz ogarniaja dzial

Wiec trzeba trochę zmian w tym dziale

Przestań Damcio na kida nie mam szans , nie ma wgl o czym gadać :>

@top

Dzieki za wszystkie dotychczasowe głosy i głosujcie nadal bo admini patrzą na głosy w ankiecie.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Tak, niech wywalą w ogóle ten temat, bo równie dobrze można wywalić dział nt i przenieść ten temat do innych mmo skoro i tak w nt nie można praktycznie żadnego tematu zakładać

Święta racja.

Jestem jak najbardziej za.

Bo z tego co widzę, to moznaby usunąć cały dział i 2 podpięte topiki zostawić lol.

Opublikowano

Yhym zgadzam sie z autorem tego tematu jak nie jest pytanie zwiazane z jakimś serverem to kidmod pisze tu piszemy takie pytania i podaje strone .. :/

Nikomu się nieche czytać wszsytkich postów a jak bedzie kazdy odzileny temat to bedzie wchodzil na jaki umie udzielic odp ;]

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...