Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nexon NX Code jak Aktywować

JohnTerryFan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóz jak wiecie w Koreanie można kupować różne rzeczy przez tak zwany Nexon Cash. Znalazłem coś podobnego do playspan'a tylko nie wiem czy działa. Chodzi mi o to, że mam 20-cyfrowy kod na "Nexon Cash 10K NX", ale nie wiem jak go aktywować. Kod pasuje do Amerykańskiej wersji Combat Arms'a dlatego mam cichą nadzieję, ze rownież będzie pasował do Koreanskiej wersji WR (spróbowac nie zaszkodzi). Niestety nie wiem jak go aktywować, męczyłem się 2 godziny, ale nic nie wykombinowałem <macie linka, ale ogarną go tylko Ci, którzy maja aktywne konto, poniewaz trzeba się zalogować : http://cash.nexon.com/mypage/page/nx.aspx?url=cash/chargelist obok pomarańczowego stanu konta(ile macie NX Cash) jest mały prostokatny baner.

PS Wiem, że cash można kupować za pomoca karty kredytowej, ale chciałbym się dowiedzieć, czy jest darmowy sposób dlatego licze na Waszą pomoc :-)

PS 2 Osoby w ogóle nie ogarnięte w temacie proszę, by nie robiły spammu.

Jeśli nie zrozumieliście o co mi chodzi zadaję proste pytanie: Czy ktoś wie jak aktyować Nexon Game Card ( 10 000 Nexon Cash do Gier Firmy Nexon) > 20 cyfrowy kod.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Nie będzie działał bo wiele osób próbowało ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nie będzie działał bo wiele osób próbowało ...

Wątpie czy wiele osób próbowało zakupic / użyć karty Nexon Cash 10K NX, której nie da się kupic na allegro .

mpcdobre.jpg

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...