Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]Ograniczenie liczby komentarzy

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? na :

• Tak
      2
    • Nie
      5
    • Nie mam zdania
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dobrą (przynajmniej wg. mnie) sugestię. Co powiecie na to aby ograniczyć liczbę możliwych odpowiedzi w statusach np. do 5 lub 10 (1 osoba by tyle miała), ta sugestia zrodziła się z tego że ostatnio strasznie duży spam się zrobił w statusach, najczęściej są to zatargi między skłóconymi userami, a takie rzeczy można przecież rozwiązać na pw lub na gg. Proszę głosować w ankiecie ;).

Opublikowano

Na nie.

Status musi zastępować chata, kłótnie zdarzają sie bardzo rzadko ( prawie nigdy ) a jakby było ograniczenie komentarzy to widząc jakiś status wszyscy zaczeliby na chama go komentować i pisać 'byle co, byle żeby było'.

Także na nie.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Yyyy niewypał i tyle...

Statusy są od tego zeby się komunikować to dlaczego ktoś ma mieć na to zakaz ? Wg mnie to nie jest właściwy kierunek - nie do tego zmierza forum

Na NIE

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@macieq statusy nie mają zastępować czata, mają one służyć do ogłaszania jakichś wiadomości przez userów, do czatowania masz gg, pw czy czego tam chcesz używać ...

@Doran nie wiem dlaczego dostałeś moda skoro nie znasz podstaw forum, "moderatorami statusów" są tylko GM oraz admini, polecam wziąć małe szkolenie na temat forum

Opublikowano (edytowane)

Napisałeś, że często zdarzają się kłótnie między usermami, więc co by to dało? Koleś by mu napisał 10 bezsensownych komentarzy i już ma zablokowane komentarze statusów (sorka za powtórzenia). Może całkowicie usunąć statusy by nie było tego problemu?!

Nie

@up

Zapewne da się robić rangę... Wystarczy dać prawo do edycjji/usuwania statusów i ranga gotowa

Edytowane przez krycha1996

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

@macieq statusy nie mają zastępować czata, mają one służyć do ogłaszania jakichś wiadomości przez userów, do czatowania masz gg, pw czy czego tam chcesz używać ...

@Doran nie wiem dlaczego dostałeś moda skoro nie znasz podstaw forum, "moderatorami statusów" są tylko GM oraz admini, polecam wziąć małe szkolenie na temat forum

Nie nie znam podstaw forum i nie wiem, że jest coś takiego jak moderacja statusów. Chodziło mi o to, że wg Ciebie jest tam "spam", więc złóż podanie na tego moda statusów - pomożesz adminom i gmom ;o

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Nie ma mowy. Jak jest status opiniotwórczy to co wtedy?

Blokada 100 wystarczy

Najwidoczniej niektórym za mała jest blokada 100 odpowiedzi.

Mnie ona w 100% styka... Mam ochotę z kimś pisać na statusie to to robię ;d. Ktoś zaczyna flejm war to wbijam an skajpa, albo gadó gadó no i słucham o co mu chodzi, przeważnie mam to w dupie, jednakże, nie chcę aby zaśmiecał statusy. (Sytuacja z flamewarem = raz na ruski rok).

Na nie.

Opublikowano

Statusy i flamewar w nich również podlegają moderacji, zatem jeśli widzisz w nich jakikolwiek flamewar wystarczy napisać do GM/Admina z gotowym ss'em i po problemie.

Większość widzę na nie.

1321896841-U198706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...