Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dzisiaj założyłem konto na allegro i aktywacja ma przyjść za 10-14 dni z listem na mój adres,ale mi się nie chce czekać na jakiś list 10-14 dni (chyba ich pojebał*) więc kupiłem gif code przez allegro od firmy zaufanej kupuję przez przelewem zwykłym zrobiłem druk i jutro po pracy tata ma zapłacić w banku.Wdziołem opcję Kup teraz! a kolega mówił że jak dojdzie przelew to gif code prześlą mi za 1 dzień lub 2 bo gdybym wybrał opcję zapłać z allegro to by mi przysłali na email-a w 5 min więc jak to jest?dobrze zrobiłem że wybrałem te kup teraz i jak jutro tata zrobi przelew w banku to prześlą mi w 5 min kod na emaila i czy bez aktywacji konta na allegro prześlą mi gif cod?

Pomogłem?Daj +

Opublikowano

Wg mnie zle zrobiłeś bo mogłes dać "Płacę z Allegro" i miałbyś gifta za ok 30 min (te 5 to sciema),a kase allegro oddałbyś choćby za tydzien. A tak to musisz teraz czekać.

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

@up 5 min. to sciema? Ja dostalem od razu jak zalogowalem sie na e-mail po 10 sekundach.

Od jakiego sklepu kupiles czy od prywatnego sprzedawcy lub od automatu? Jesli od automatu kontagier to dostaniesz od razu zanim Twoj tata przyjdzie z wiadomoscia, ze przelew zostal wykonany.

[link=
Opublikowano

Ja też kupowałem na allegro, ale u użytkownika Konta_gier :) Gift Code był zaraz po wpłacie (płacę z allegro). A co do GiftCode to nie rozumiem jak może podziałać tylko jeden dzień... Wpisujesz GiftCode i masz już konto w 100% orginalne, z którego możesz ściągnąć grę i zmieniać sobie skiny. Moim zdaniem Nie ma takiego czegoś, że GiftCode działa tylko jeden dzień. Albo działa, albo nie działa...

149208901.png

Opublikowano

Pozatym niegdy sie nie kupuje od kolesi co maja negatywy.. a ten co napisał ze kod mu przestał działąc po dniu to pewnie kod byl kradziony lub uzyskany w inny nielegalny sposob ;p

bez reklam

Opublikowano (edytowane)

kolejny który kupuje z allegro ... kujcie na kontagier.pl za 44,90zl maksymalnie na drugi dzień jest a jak szybciej dojdzie to neiraz nawet w 1 godzine

Cyt. "Od jakiego sklepu kupiles czy od prywatnego sprzedawcy lub od automatu? Jesli od automatu kontagier to dostaniesz od razu zanim Twoj tata przyjdzie z wiadomoscia, ze przelew zostal wykonany."

Zależy jaki bank... z WBK to mi na drugi dzień

Edytowane przez PL_SBX
Opublikowano

nawet nie musiales sie rejetrowac tylko wybrac opcję kup teraz>kup bez rejestracji> i jesli twoj tata ma konto bankowe "na internecie" to sie tam loguje na nie wpisuje odpowiedznie pierdoły i juz masz za 5 minut

GPU: MSI GeForce GTX 1070 GAMING X CPU: Intel Core i5-6600K Mobo: Asus Z170 PRO GAMING RAM: Corsair Vengeance LED, DDR4, 2x8GB, 3000MHz, CL15 PSU: Corsair RM550X Cooler: be quiet! Dark Rock 3 Case: PHANTEKS Eclipse P400S SSD: Samsung 840 EVO 250GB HDD: Western Digital Red 3TB Audio card: Creative Sound Blaster ZxR 

Monitor: Benq Zowie XL2411 144Hz Keyboard: Razer BlackWidow Chroma Mouse: SteelSeries Rival 300 Mousepad: SteelSeries QcK+ Headset: HyperX Cloud Black 

Opublikowano

O co da dyskusja... Poczekasz dwa dni i będzie giftcode! Czekałeś już pewnie dużej za niektórymi rzeczami.. Ja np na wakacje od pierwszego września xD. Jak dojdzie przelew to wtedy wyślą ;). Przelewy akceptują zazwyczaj ok. 12 w każdym banku więc jutro już powinieneś mieć

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano (edytowane)

Nie musisz czekać wystarczy że wybierzesz opcje ,,Płacę z Allegro,, i np masz gift code w 4min ;) BO AUTOMATYCZNIE CI WYSYŁAJĄ.

Edytowane przez GameMinecraftPL

Pomogłem Kliknij

axyc.png

wub.gif