Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTube Problem!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

This video is currently being processed.

Please check back in a few minutes.

Po wysłaniu filmu i gdy chcę go obejrzeć wyświetla się oto taki komunikat.

Po jakim czasie można go będzie normalnie oglądać i czy wogóle?

Daje + / -

Opublikowano

"few minutes" z tego wnioskuje że Twój angielski raczej leży ^^ Trwa proces przetwarzania po prostu, sprawdź ponownie za 5 minut ;)

Ps. Przetwarzanie zależy od długości filmiku jak i jakości. Jeżeli jest on długi i w hd to sądzę że max 30 minut =]

Opublikowano

"few minutes" z tego wnioskuje że Twój angielski raczej leży ^^ Trwa proces przetwarzania po prostu, sprawdź ponownie za 5 minut ;)

Ps. Przetwarzanie zależy od długości filmiku jak i jakości. Jeżeli jest on długi i w hd to sądzę że max 30 minut =]

To nie przetwarzanie.

YouTube coraz częściej ma takie problemy. Film jest pewnie dostępny na Twoim kanale. Za kilka minut będzie już normalnie dostępny.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

To nie przetwarzanie.

YouTube coraz częściej ma takie problemy. Film jest pewnie dostępny na Twoim kanale. Za kilka minut będzie już normalnie dostępny.

To może mi wytłumaczysz co do dokładnie oznacza? Albo weź poucz się ang lepiej ;) Wrzucałem na yt filmik nie raz, po za tym w przeciwieństwie do Cb nie wprowadzam ludzi w błąd ponieważ chce nabić sobie posta ^_^

Opublikowano

To może mi wytłumaczysz co do dokładnie oznacza? Albo weź poucz się ang lepiej ;) Wrzucałem na yt filmik nie raz, po za tym w przeciwieństwie do Cb nie wprowadzam ludzi w błąd ponieważ chce nabić sobie posta ^_^

Po 1. Film przed ukończeniem przetwarzania możesz spokojnie obejrzeć, lecz ze słabą jakością.

Po 2. Film przez ukończeniem przetwarzania, nie pojawia się w zakładce "subskrypcje"

Po 3. Miałem nie raz w zakładce "subskrypcje" film z takowym błędem, na kanale był on normalnie dostępny w HD, więcej najlepszej jakości, więc co z tego wychodzi? Film w pełni przetworzony, błąd występuje.

Po 4. Mam więcej filmów na moim kanale niż Ty.

Jeszcze jakieś aluzje?

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Po 1. Film przed ukończeniem przetwarzania możesz spokojnie obejrzeć, lecz ze słabą jakością.

Po 2. Film przez ukończeniem przetwarzania, nie pojawia się w zakładce "subskrypcje"

Po 3. Miałem nie raz w zakładce "subskrypcje" film z takowym błędem, na kanale był on normalnie dostępny w HD, więcej najlepszej jakości, więc co z tego wychodzi? Film w pełni przetworzony, błąd występuje.

Po 4. Mam więcej filmów na moim kanale niż Ty.

Jeszcze jakieś aluzje?

Man, Ja nie wiem czy jesteś głupi czy udajesz ale chyba to pierwsze :D Na początku jak się przesyła filmik to jest pasek przetwarzania, jak nie dojdzie on do 100% bo YT ma z jakiegoś tam powodu problemy lub filmik jest długi nie da się go obejrzeć i wyskakuje właśnie taki napis. To o czym Ty piszesz pierwszym pkt nie ma związku ze sprawą . . . Z resztą popatrz na tekst

To jest ukryta treść, proszę

To na bank oznacza że video się przetwarza . . .

"Jeszcze jakieś aluzje?" Tak, PoZdro i poćwicz angielski.