Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival][MineCity.pl][VPS][24/7] Zapraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server do d*py dostalem bana za pytanie czy moge dostac neterraka ,poniewaz portale nie dzialaja.Admin Neos757 jak jego nick wskazuje to kompletny neo,jedyny ,,+,, serva to admin krzysio ktory nie daje banow na lewo i prawo,jest mily i pomaga Nie polecam servera!!

Opublikowano

Admin neos banuja za doslownie wszystko , uzasadnia bany <wejdz na ts3> , przeczytaj sobei co to survival. Hoho , nie ucz ojca dzieci robic, gumolity na SURVIVALU? Predzej TY sobie poczytaj o survivalu. Serwer zyje tylko dzieki Krzysiowi neos niech idzie kulturalnie mowiac W PIZDU.

Opublikowano

Prosząc administratora o pomoc, dostałem odpowiedź mówiącą niewiele, mianowicie:

- GRAM!

Członek zarządu - Krzysztof Baraniak, jest w porządku. Miło powitał mnie na serwerze, zagościłem tam aby zapoznać się ogólnie ze społecznością i być może pozostać na dłużej. Niestety rozczarowałem się, bo kilka graczy to kompletne pupilki administracji, w związku z czym są traktowani jak typowe przydupasy. Nie ma co się dziwić, bo po wizycie w ich zamku zostaliśmy wszyscy zbluzgani, że nie wiemy co to survival, a założyciel (Neon757) podarował lawę w prezencie jednemu z pupilków i pobawili się w DM. Wcześniej, gdy tryb PvP był jeszcze uruchomiony, to taki typ Resiek razem ze znajomymi latał po mapie i wypuszczał na światło dzienne swoje urojenia na temat tego, że każdy go zabijał i zabierał mu diamentowe itemy, za co byliśmy winni my - zwykli, szarzy gracze. W mieście szerzył się DM, ktoś wpieprzył mi się na chatę i połowę jej zdemolował, także nie polecam. Totalny burdel, dziadostwo, zakłamany główny administrator, co nawiązuje do totalnej porażki projektu. Tak jak napisał kolega wyżej, serwer utrzymuje przy życiu Krzysiek, bo fajnie go prezentuje, jednak niestety nie zmienia tego co dzieje się w środku.

Pozdrawiam,

Karvioo.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Grałem na wielu servach, ale ten jest wyjątkiem. Admin dziecko lub nie wie co to znaczy full survi albo to i to. Ale bana dostałem za pytanie, "a kiedy takowe eventy będą". Także serwer do du*y, admin do du*y (poza Krzysiem), i h*j

(pytanie dotyczyło eventu na nedera, ponieważ nie działał, a potrzebowałem nederaka'a)

Opublikowano

nie rozumiem :/ serwer to chujostwo 100% czaruja itemy itd. wiecie oco mi chodzi

weszlem na ts i na serwa wpisuje /register i haslo no nie nie da sie.

ok wchodze na ts serwa ide do pomocy/pytania gość tam byl na z/w 1 dal mi kicka 2. przeniusl mnie na chanel inny 3. ban jak do tego doszło? juz pisze :]

A więc wszedłem na ts widziałem że ktoś siedzi na stolik 3 czy cos takiego ide tam i sie pyam: jak mam sie zarejejstrować na serwa nic nie odpowiada wychodzi. ok

ide do pytan jest gosc z/w ok czekam kick kick i mówie ey nie kickaj nie moge sie zalogować na serwa tam ci wszystko pisze ja mu mówie wpisuje register haslo i nic nic nie pisze i ban :O nie polecam jakieś cipki to są

1316203915-U255649.gif
  • Dodaj nową pozycję...