Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Easy Metin 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, mam kilka pytań dotyczących Easy Metin2 PL.

Otóż słyszałem opowieści o tym, że idzie przedłużyć czas jego działania.. usuwając z menadżera zadań coś tam .exe

Czy to w ogóle działa? A nawet jeśli, to o ile przedłuży czas działania naszego kochanego bota?

A może ktoś z was słyszał o "magicznych sposobach" przedłużenia jego działania.. może z przestawianiem zegara.. może coś trzeba z niego usunąc..

Jeżeli ktoś ma działającego na dzień dzisiejszy bota nie typu Exp Is Easy v3 czy boty na zasadzie " przenieś, usuń, ustaw, kliknij "

Lub jak już to z dokładnie opisanym obejściem HS i Video po POLSKU ! Wszystkie moje próby zablokowania HS i uruchomieniem gry, niestety zakończyły się porażką ;)

EDIT: Prosze mi nie sypać gotowymi linkami do jakiś elitehack'ow ponieważ to gówno nie działa. Opis tego bita jest zbyt skromny, dla osób takich jak ja to zbyt mało.

Nie chce nawet slyszeć o tym Exp Is Easy i tym kolesiu co dobrze mowić nie potrafi.

Edytowane przez buuuniek

Kliknij w pajacyk.pl ------>

http://pajacyk.pl/

3471853652.png

Opublikowano

Witam.

Niestety nie ma żadnych obejść czasowych. Jeśli zmienisz date i godzine to i tak wyskoczy błąd.

Usuwanie nic też nie pomoże. Te sposoby działały kiedyś dopóki firma wydająca Easy Metin2 nie zrobiła zabespieczeń na to.

Na obecną chwile niema działających botów na polskiego metina.

Musimy czekać

Jeśli pomogłem daj +

Pozdrawiam: Saszka288

sygnakx.jpg

wykonał: WickedMaks

Opublikowano

Można przedłużyć czas zakanczajac w menadżerze urządeń skrót EasyMetin2.exe wtedy czas przedłuży się o 1H .