Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Drop m2 ;x ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema. w poprzednim temacie padaly różne odp w stylu mental 35 lv rib i wgl lub body 22-25 albo body 30 rib i waithack. albo body 35 boj i rib . teraz chce wiedzieć jedno głośnie jaki drop ;x żeby dropić aury itp . PoweRade nie zamykaj bez mojej zgody -.-"

Combat 18.

Opublikowano (edytowane)

woj 10lvl i metki w m1? + kamer mod (latasz góra, dół, prawo, lewo po mapie i ciskasz wszystkie metki - szybciej niż na boju :)

Edytowane przez omnix01
Opublikowano

35 lvl body , rib i boj : D

body z dobrym eq na 35 lvlu także może ogarniać na małpach średnich i łatwych , więc metki w m2 to jedna z rzeczy ;-)

2dhsfhw.jpg

Opublikowano

Ja polecam woja body 35lvl i nie większy. Obowiązkowo bojowieć. Rib, i bony na szybkość ataku. I napieprzasz metki.

Pomogłem???

.

Jeśli tak to daj +++

Opublikowano

Na jakim serwie grasz ?może byśmy razem grali.

@off Power też mi zamknął niby za handel -,-

Rib +9 śr +10 + BOJ i na pustyni metki ;p

Nie wiesz co to skillsy?

Zbieram Laajki :D

Tu będzie sygna . By Baksiu :D

Juuż zamówiona :D

WSRH - na zawsze w naszych sercach! :)

Opublikowano

BOJOWIEC + 35 LVL + RIB Z ŚR + EQ Z BONEM NA KRYTYKA + AURA & BEREK NA M = Bardzo dużo kasy

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

35lvl boj bodziak aura i berek na m mam postać na monku jest nabite nie całe 2k minut gry ale na takim 35lvl z bojem zarobiłem w te 2k min (no niecałe ;D)rib +9 sr 20 kd +3exp 5katna+8 zelak9 srebrna9 tygra9 czylli dosc dobrze sie zarabia a drop i tak bd miał z wszystkich metkow w m2 a jest roznica bic 25lvl z ziemi a 35lvl na boju z ribkiem z wysokimi sr...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Mój sposób jest inny i nie trzeba wydawać na medale :) 30lv body aura na m jeden pkt do wirka reszta w berserk... EQ: FMS +9 TYGRA +9 reszta od Cb zależy, lepiej jakieś dobre, i ubijasz ;)

Zbieram -

userbarcsf.png

jjbar.png

zehotka.png

"Nie tłumacz się! Przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą..."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...