Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta

Jak myślicie :)  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy marichuana powinna byc zalegalizowana ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bulwersuj sie mi chodzi o opinię wszystkich użytkowników forum sam jestem za legalem

Nie poprostu zapomniałem dodać w głosowaniu : nie :P

Widzisz bulwers w mojej wypowiedzi? AHA.spoko.

Odpowiedziałem : Nie wiem

To następnym razem pisz @MacieQ albo @Makys - wtedy bedzie wszystko zrozumiałe, to nie boli i wcale nie jest trudne.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Z jednej strony by było dobrze jakby zalegalizowali, a z drugiej też nie :f

Ale myślę że raczej powinna być zalegalizowana, więc głos oddaje na TAK

Opublikowano

Nie wiem co to za pytanie skoro ludzie i tak ją palili, palą i będą palić. Żeby nie było: nie, niech politycy zajmą się ważnymi sprawami a nie takimi pierdołami.

1280314365-U1.png

Opublikowano

Jakby zalegaliizowali to juz widze tych kozaczków najaranych na miescie , ale z drugiej strony polska zarobi na trawie ,wiec powinni zalegalizowac.

Zmneijszy sie tez uzywanie ciezkich narko.

Zreszta i tak kto chce pali.

Opublikowano

Szczerze, to chuj mnie to obchodzi. Może być zalegalizowana, może nie być. Zaznaczyłem - nie, bo by było tak jak z fajkami, gówniarze w podstawówce zaczęli by już palić.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Jakby zalegaliizowali to juz widze tych kozaczków najaranych na miescie , ale z drugiej strony polska zarobi na trawie ,wiec powinni zalegalizowac.

Zmneijszy sie tez uzywanie ciezkich narko.

Zreszta i tak kto chce pali.

Najarany czlowiek '' kozaczek '' jedyne co zrobi bedzie sie smial i po prostu mial breche ze wszystkiego. Szybciej w pierdol dostaniesz od kogos kto jest najebany ale mysl sobie jak chcesz. Nie znam przypadkow zeby ktos najarany zrobil komus krzywde... Najebany czlowiek tak a alkohol jakos na polkach w sklepach stoi a rzecz po ktorej czlowiek po prostu cieszy morde nie ma w sklepach : )

Opublikowano

Uważam że Nie :P ale bez tej legalizacji i tak dużo pali :P

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Szczerze, to chuj mnie to obchodzi. Może być zalegalizowana, może nie być. Zaznaczyłem - nie, bo by było tak jak z fajkami, gówniarze w podstawówce zaczęli by już palić.

Podzielam zdanie iRokushou. Obecnie w szkołach jest taka gówniarzeria, że szkoda gadać.

Już widzę tych wszystkich pozerów nie mających o niczym pojęcia.

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...