Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Fishbot i Expbot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Szukam Jakiegos hacka (najlepiej takiego w ktorym sa 2 hacki (fishbot i expbot) ale zeby dzialal z metin2mod)Prosze o pomoc poniewaz jak ja szukam na forum to albo nieumiem go zainstalowac albo niema uploadu dobrego... wiec jeszcze raz PROSZE O POMOC a i zeby dzialal z METIN2mOD_PL (metin Polski)

I podajcie instrukcje co i jak

(a najlepiej zadzwoncie na skype mazdalbch7 tak by bylo najlatwiej)

Szykuja sie + :D:D

Hackshielda mam chyba zablokowanego:)

Opublikowano (edytowane)

niestety ten Bot mi nie odpowiada pooniewaz kiedy wlaczam aplikacje metin2 lub metin2mod wyskakuje cos na czerwono i niechce dzialac :)

Prosze o innego (najwazniejszy fishbot)

Edytowane przez NajnowszyKox
Opublikowano

prubowałes fishbota od kamera v4? on jest najleprzy, do tego ma alarm jak gm sie pojawia online;)

Opublikowano

dziekuje wszystkim za te linki pomocy ale ja nadal nie kapuje nic:) ja tylko zakapuje na skype prosze wiec jeszcze raz o pomoc na skype : mazdalbch7

Ja sobie nie poradze to co ze dajecie blokade hs ale i tak jesli wlacze fisha to mi wyskakuje na czerwono cos i mi sie wylacza,

Opublikowano

Wyskakuje Ci w ramce . error cd. Więc musisz parę razy !!! włączyć wyłączyć metina aż zaskoczy injector . A jak nie to zmień injector na nowy.

Opublikowano

kiedy ja patrzylem to bylo trzeba zablokowac hs ale teraz widze ze niejest zablokowany i pod zadnym pozorem niechce sie zablokowac:) moze cos by sie udalo z blokada hs ale ja tego nie ogarniam wiec skype prosze (mazdalbch7) albo szczegolowa instr. (obslugi ) xD