Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OrientalMt2 [Dedyk]

KingOfBlood

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam 1 pytanie jak długo już server istnieje bo patrząc w rankingu na te 150+ lvl sadzę że trochę już działa więc ci co liczyli na topke nie wejdą na serva

@edit

ciner mi client chce się pobierać 6 godzin z prędkością 30 kb/s jak na moją średnią prędkość pobierania to bardzo wolno

37579242820358245378.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się świetnie, może i stoi już 4 miechy ale chyba zacznę na nim grać.

cf92132b52ec3f9486a3b0870efbc115.gif

satabplayer.png

Nowy serwer MT2 ! Zapraszamy.

Nicki na prywatnych serwerach : Ricker, Rickers, Rickerx.

Osiągnięcia :

NexusMt2-Woj Body 87+ ON Rickers

MexiliaMt2-Woj Body 101+ ON Ricker

Metin2 PL-Woj Body 42+ ON (Ale nie gram). NSSK

Metin2 PL-Woj Body 49+ OFF Hacked. NSSK Astral

Możesz dawać i + i - szczerze pier***e to.

Opublikowano

ferras więc sugerujesz że mój inetnet 26mb/s oraz sprawdzanie na stronkach z jaką prędkością moge pobierać pliki wyszło 8mb/s dla ciebie to za wolny net ? bo jakoś jak dotąd mi wystarczał i każdego dedyka sciągałęm spokojnie z prędkością1.1 -1.6 mb/s dziwnym trafem tylko ten leci 30 kb/s

37579242820358245378.png

Opublikowano

gdyby nie to ze dlugo stoi i jest sporo tych niepotrzebnych epikow to na server wbilaby chmara ludzi gdyz widac ze jest przemyslany bardzo dobrze, handlarze troche nietypowi jezeli spojrzeć na te wszystkie inne servery ;d a do zielonej rosy- problem zrobic? Dropisz potrzebne materialy i masz ;p POTem selasz za spore ceny ;p Tyle z mojej strony

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Było już .. Nie zagram mam bana na ip ..

http://www.mpcforum.pl/topic/426864-orientalmt2pldedyk/

+Sam tej reklamy nie robiłeś skopiowałeś ją z innego forum .

Nic tu nie jest twojego ..

Proszę o usunięcie tej prezentacji .

Opublikowano

Ouch ShaRRaM bawi się multi acc ;* Kolejna prezka Dennego HA z dennym Serwerem ;* Gratuluję Ci ShaRRaM takiego beznadziejnego serwera, z przekupną Administracją ;* Serwer do dupy, bez IS praktycznie nic nie zrobisz ;] Śmiać mi się chce jak widzę te dzieci, które wpłacają na jego konto zł, a on niedługo serwer wyłączy, zrobi nowe konto na MPC i stworzy kolejny aby zarobić ;* Gratuluję głupoty ShaRRam ;*

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

Taaa otwiera serwery, zarabia i zamyka, potem otwiera następne pod innymi nickami i nazwami serwera... Niestety... On już jest przekreślony tutaj jak i na innych forach MT2 ;]

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

"zamykana nie raz z powodu gróźb rozprawami w sądzie za wyłudzanie pieniędzy

Haha człowieku daj sobie na luz bo widać jakie dziecko pewnie jesteś piszesz to cały czas i może jedz do Warszawy Krakowa itp i wykup reklamę na każdym bloku i napisz ShaRRaM WYŁUDZA PIENIĄDZE OD WSZYSTKICH GRACZY I MA SPRAWY W SĄDZIE HAHAH "

Co to za pisownia tak chcesz graczy ściągnąć?

w taki sposób ?

Opublikowano

HA TO FRAJER. Nie dosc , ze kreci interesy na czarno ... (tj. LvL ) to jeszcze usunal konto Cannabisowi. Do tego kurwa ShaRRaM nie zainteresowal sie moja postacia i musialem skonczyc gre na 99 lvl , bo zostala zbugowana przez biologa. nie bede napierdalal 34kkk expa zeby to odbugowac. ten serwer to dziadostwo. nikomu nie polecam. Vixer , ze jestes dzieckiem i tak bronisz swojego Sharramka , ktory codziennie wylacza serwer to Twoja sprawa. nagrode od niego dostales (tj. GM), a za takiego prawdziwego to sie nie uwazaj , bo serwer jest pro pro zbugowany. no i co , ze dodaliscie jakies nowe DT... kogo to obchodzi ?! chcesz nowe dt i grac z masa bugow czy nie miec dt , ale zeby serwer byl czysty (tj bez bugow). Serwer to prawdziwe gowno , bo wbic lvl (170) mozna w tydzien , dwa. A poza tym na 98 lvl leci O WIELE KURWA GORZEJ NIZ NA 160 lvl. Dziadostwo niestety. musze powiedziec , ze ocena koncowa to 2/10.

Opublikowano

Widać że fajny serwer ale według mnie szkoda kasy na opłatę tego serwera. Jak dla mnie za mało for fun i trzeba trochę pograć a żeby coś tam zdobyć. Jak będzie mało osób to lagów raczej nie będzie.

28107105.pngZa to minus mnie nie boli !
Opublikowano

@UP

Nie wiesz dzieciaku co mowisz ^^ Idz spac albo coś , bo już 10. I proszę Cię... Pieprznij się (bc) w czółko i pomyśl. Ze widziales max 2kk expa to nie oznacza to , ze tyle jest najwiecej , prawda dziecinko ?

35672.jpg

21571.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...