Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion Private Server

Patryko08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie powstał prywatny server AION BEZPŁATNY

Server ciągle jest w fazie przygotowań i ciągle GMowie nad nim pracują lecz niedługo bedzie Oficialen Otwarcie

Lecz teraz mozna sie zalogowac i sprawdzic

aion-extreme.net/

Opublikowano

Czy ktoś mógłby opisać krok po kroku jak stworzyć postać i się zalogować, jeśli się oczywiście da.

Ostatecznie niech ktoś napisze kiedy będzie można w pełni korzystać z prywatnego servera AION .

Z góry dzięki

Opublikowano
dołączam się do powyższej prośby ;p

z góry thx

Na stronie serwera w dziale DOwnload macie pliki i małą instrukcje co zrobić zeby zagrać w Aiona na ich serwerze.

76561198001815076.png
Opublikowano

Żal mi was .... zanim serwer ruszy minie rok do tego czasu zapomnisz o tym serwerze... nie ma npc nie ma mobów jeszcze to jest emulator więc bugów będzie mnustwo... podniecacie się czymśo czym nie macie jeszcze pojęcia. Lepiej zapłacic i grać na officialu a jak cie nie stać to porzuć tę gre w diabły

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja gram na prywatnym serwie aiona co prawda wersja można powiedzieć alpha nie ma questow, moby nie bija i sie nie ruszaja nie mozna uzywać gatow do teleprtow mozna u jakiegos npc tylko ale trzeba zaplacić

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja gram na taki serwerze i jak uważam jest bardzo dobry wczoraj było ponad 2200 ludzi na serwie ale jak chcecie to sprawdźcie sami:) link do strony serwera: //[http://infiniteaion.com/index2.php?]// u mnie jeszcze było że bo pełnej aktualizacji i po wejściu na Aiona miałem język koreański jak ktoś będzie też tak miał to mam plik ze zmienia na język Angielski to jakby to pisać na [email protected] to wyśle.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No Game server available to the authorization server.

mam taki blad... kazdy tak ma czy tylko ja i jak temu zapobiec.

Sharimi.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja sie ustawia język angielski?!

NA Client:

Change your region in the NCSoft Launcher, by doing File>Settings>Advanced>Region "North America"

Rename L10N folder to anything else

Repair with NCsoft Launcher

EU client:

Change your region in the NCSoft Launcher, by doing File>Settings>Advanced>Region "Europe"

Rename L10N folder to anything else

Repair with NCsoft Launcher

Źródło http://infiniteaion.com

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Żal mi was .... zanim serwer ruszy minie rok do tego czasu zapomnisz o tym serwerze... nie ma npc nie ma mobów jeszcze to jest emulator więc bugów będzie mnustwo... podniecacie się czymśo czym nie macie jeszcze pojęcia. Lepiej zapłacic i grać na officialu a jak cie nie stać to porzuć tę gre w diabły

trochę was odświeżę napisałeś ze rok będzie trwało poprawienie wszystkiego a ty patrz mineło dokładnie 6 miesięcy i servery sa włąściwie w pełni sprawne

Sam mam taki server na własnym kompie i nie powiem bo Legiony można zakładać kupować itemy w sklepach czy robić trade miedzy graczami wykonywać questy

Co prawda to prawda nie wszystko jest jeszcze 100% sprawne ale z dnia na dzień co raz więcej jest poprawiane i co raz lepiej to wszystko działa wiedz zanim coś pier........ na forum dobrze to przemyśl i poczytaj na internecie w sprawie servera (fakt faktem kiedy ty pisałeś swojego posta tak było właśnie z serverami ze nic na nich nie działało jednak panowie z pewnego projektu zabrali się ostro do pracy i w przeciągu bodajże 3 czy 4 miesięcy naprawili bardzo wiele i usprawnili) więc nie minął rok czasu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a widziałeś kiedykolwiek płatnego priva na którym większość rzeczy jeszcze nie działa ?

w każdym bądź razie to najlepszy i najbardziej uaktualniony/odbugowany serwer prywatny na świecie do gry w Aiona, i nie znajdziesz lepszego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a widziałeś kiedykolwiek płatnego priva na którym większość rzeczy jeszcze nie działa ?

w każdym bądź razie to najlepszy i najbardziej uaktualniony/odbugowany serwer prywatny na świecie do gry w Aiona, i nie znajdziesz lepszego

Oj znajdziesz, zanajdziesz

http://www.moonlight-aion.eu/

Mamy summony w spirit master, trade broker, craft. wszystko co na infinite. Jedyne czego najbardziej nam brakuje to... gracze. Około 100 osób online, także zachęcam Was do tego serwera. Zwłaszcza ze jest prowadzony przez zawziętego polaka, który nigdy nie odpuszcza, i jak coś robi- to do końca ;]

Zapraszam do grania asmo, gdyż elyosów jest o wiele więcej (chociaż właściwie to i tak po dupie dostają ^^)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...