Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę sposobów na odblokowanie konta w łowisko

DobeRmanRGH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Napiszę wam parę sposobów na odblokowanie gry łowisko ale nie u każdego działa;

- Usunąć ciasteczka i wyczyścić całą historię można to zrobić klikając Narzędzia>Wyczyść historię przeglądania i tam zaznaczamy historia przeglądanych stron i pobieranych plików i ciasteczka

- Zmienić ip programem np aol 9.5

- Przy włączaniu gry łowisko kliknąć prawym przyciskiem myszki jak się gra będzie ładować i kliknąć ustawienia i przesunąć wskaźnik do końca w lewo aby było 0kb i po tym odświeżyć grę

- Usunąć grę, wylogować się i wyłączyć przeglądarkę, zalogować się i znowu dodać grę i włączyć i powinno wyskoczyć okienko żądane do 10 kb i dajcie odmów a jak gra się włączy to wyłączcie i ustawcie na 10 kb

- Włączyć grę przez przeglądarkę Google Chrome

Jeszcze raz piszę te sposoby nie muszą działać u każdego ale mi czasami pomagają a jak ktoś chce to może napisać też do link: http://nk.pl/#poczta/compose/4081365

Opublikowano

mi ostatnio podziałał z google chrome ale na innym koncie tez mam bana i żaden nie działa ale to jest tak jakby losowo u tego działa a u tego nie mówi się trudno :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...