Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba żaden jeszcze nie działa poprawnie z tym SRO. MC - Nie ma, niedługo na pewno powstanie.

Opublikowano

@UP

Nom, może jeden serwer SRO by był bez tych botów, przecież gra na bocie to nie gra, to tak jakbyś kupił samochód RC i włączył byś w nim Auto-Pilota, żeby sam jeździł. -.-

Opublikowano (edytowane)

Jeśli się nie ma czasu, to po co w ogóle grać?

@Topic

Sorry, za offtopic.

Edytowane przez Delma.
Opublikowano

Hmmm niewiem poco sie wogole spinacie tutaj. Napisalem temat wiec wypowiadajcie sie na temat, wasze zdanie i krytyka nic nie wnosi do mojego pytania <_<

Pozdro

Opublikowano

Jeśli się nie ma czasu, to po co w ogóle grać?

Ludzie grają po to żeby umilić sobie czas, a nie po to żeby nołlajfić

Ludzie nie mają czasu na nołlajfowanie... Przynajmniej ci mądrzejsi, wiedzą, że są ważniejsze rzeczy w życiu

Opublikowano (edytowane)

Na chwilę obecną nic mi nie wiadomo o bocie/mc.

A co do rozmyślań nad tym czy można czy jednak nie proszę zobaczyć na forum o jakiej tematyce jesteśmy.Według mnie nawet przy ratach x1000 kwestia bota to wybór indywidualny tak jak na isro,csro,escro,zszc czy też bloodysro.

Ja czasami robie postacie pod bota, a czasami gram od początku bez... może w tym pierwszym przypadku jest wyższy lvl ale w tym drugim mam więcej fajnych screenow.

Ps. a nie fajnie patrzyłoby się na samochodziki zabawki które same jeżdżą ? według mnie przyjemnie ;p

Edytowane przez mati46309

Nick w grach: manog

Opublikowano

Owszem jest bot którego posiadam,wystarczy poszukać vsro bota pod wersje która jest napisana w kliencie i tyle

random.jpg

Opublikowano

Po co spamujecie? Forum o cheatach więc kij z tym że exp jest x35. Ktoś chce bocić, nie zabronisz mu tego. Bota nie ma.

Closed.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...