Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak dochodze do miejsca w którym mam skonfigurowac edx.33 no i daje tam w tej tabelce "YES" no i czekam na tego bota asz sie włączy a on nic. 10 min czekałem i nie odpalił ani klijent ani bo na filmku pisłao poczekac na bota a on nie chce mi zaskoczyć HELP

Opublikowano

Aha i jeszcze jedno : Włączam przez loadera silka i daje "redirekt IP" wpisuje w miejsce port : te liczby z proxy no i wysakuje błąd jak się włacza :ACTIVE_SeSSISION::_OnMsgRecivedBeforeHandShake()HandShakeServerSignatureError .

Co zrobić ?

Opublikowano

No wiec tak skopiowałem bota do folderu z silkiem , połaczyłem bota z proxy no i jak sie ładuje klient to wysakije ten sam bład co robic dodam jeszcze że nie mam SP3 czy to ma jakis zwiazek ?

Opublikowano

Kurr.... bo mnie zaraz ch*j trafi. Pobierając bota trzeba czytać co jest do niego potrzebne:

Wymagania ibot'a

- NET.Framework 3.5 - h ttp://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en

- SP 2 - h ttp://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=795&Windows+XP+PL+Service+Pack+2 (zalecane)

- SP 3 - h ttp://www.programosy.pl/program,windows-xp-service-pack-3.html (zalecane)

- Microsoft Visual C++ - h ttp://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=D466226B-8DAB-445F-A7B4-448B326C48E7&displaylang=en

- Library Files - h ttp://www.ascentive.com/support/new/libraryfiles.exe

Proszę Cie bardzo..

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku

Smoke Weed !

Peace.

11495ig1.png8538mh8.png

userbar169678ai7mh4.gif6132wu9.gif

cod2userbar6emgy1hm0.jpgxbox360userbarfn3.gif

Opublikowano

OK moze to zalezy od loadera a sam jusz kur** nie wiem co z tym jest ale prosze o zamkniecie tematu bo i tak tego nie rozwiąze jusz chyba 3 dni sie meczyłem z tym botem japierdole :'/

Opublikowano

W folderze z ibotem masz edx33 wejdz w ten folder i kliknij na hokedx33 i daj ok powinno zadzialac

to masz chyba taki pacz jakby media pacher do agbota paczujesz raz i juz masz ne trzeba caly czas jak w agbocie

ale to nie napewno to tak misie tylko zdaje