Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

wystarczy poczytac komentarze pod ta aukcja oszust itp moze tak byc ze wymusza na graczach ja bym nie ryzykowal na twoim miejscu i nerow jak bys zostal oszukany i pieniedzy ;P

a i mam pytanie jak to dziala te kupno goldow w jaki sposob sie je dostaje ;) ?

Edytowane przez Slimo
Opublikowano

Te goldy dostaje sie w ten sposób że robipisz prywatny sklep i wystawasz cos na nim za 300G.

Czy tałem te komentarze ale widziałem 1 użytkownik forum który kupił i byl zadowolony i chciałem sie dowiedzieć czy ktoś jeszcze nabył te goldy.

mca.pngmca.png
Opublikowano

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL co za glupota LOOOl... wysylam smsa i spotykamy sie w grze ?! HAHAHA xDD :P a ja bym moze kupil gdyby nie to ze konta niema no ale sposob troche Debilny... ;p

Opublikowano

Eeee nie :]] wole już kupywać w 4story :P Wyśle SMS na kk i mi daje :)) Ja tak kupywałem goldy :D Pozdro ^.

gerrard4.jpg

You'll Never Walk Alone !

Liga Mistrzów jest nasza : ))) Kochany Liverpool !!:)

)http://www.youtube.com/watch?v=OfnE-C5-Z3o

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Pomogłem daj + :))

Opublikowano

@up dokładnie, temat do zamknięcia, kto gra już dość długo jak ja ;D to wie do czego prowadzi kupowanie g z allegro, raz że może być ban dwa że to prowadzi do końca 4STORY... jeśli za itemek +20 pvp mam dać 650g a 1,5roku temu było po 100-150g... to gracze którzy są na poziome eq +11-16 wolą skończyć grę.... a co do tego Gold SMS to normalny oszust...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...