Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to jest? txt pack? Takiego porytego chyba nie było xD. Mi się nie podoba ale może przypadnie innym do gustu :). A i witam na MPC kolego bo widzę że już jedziesz z modami i txt packami ;). Powodzenia

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@UP

No co ty jest świetny, nie no średnia jakość ale do kręcenia krótkich let's playi czy coś ładnie by wyszło.

Ogółem 5/10.

Opublikowano

Co to jest? txt pack? Takiego porytego chyba nie było xD. Mi się nie podoba ale może przypadnie innym do gustu :). A i witam na MPC kolego bo widzę że już jedziesz z modami i txt packami ;). Powodzenia

Tak to jest bardzo dobrze powiedziane że może komuś wpadnie do gustu ja tak samo myślę ;) i dzięki za przywitanie na forum będzie takich modów i textur więcej;)POZDRAWIAM

Pomogłem Kliknij

axyc.png

wub.gif

Opublikowano

Mojej siostrze instalowałem podobną texturę. Pisali że zwiększy fps i rzeczywiście lepiej jej minecraft chodził. Więc myślę że to nie o wygląd chodzi lecz jest to textura na słabe kompy. Ale grafika naprawdę nie najlepsza.

Opublikowano

Mi każdy txt pack się podoba, ponieważ każda osoba trochę pracy w niego włoży. Jak ja włączyłem tego txt packa, to miałem ponad 250 fps...

Cześć wszystkim, jestem MlodyCebo.

Robię grafikę!

Opublikowano

a ja nie wiem czemu ale nie moge zmienic textur packa powod? oryginalne sa zajebiste i nie wiem jak mial bym grac to nie ta sama gra

@Topic

texturki fajne ale nie w moim guscie ale lap tam +

Opublikowano

Ale taki jakiś dziwny coraz dziwniejsze te texturki ale kto jak lubi :)

Moja ocena to tak około 4/10