Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gr33nCraft Multiserver [FreeBuild] [SurviSkill] [PixelArt]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

onlinen.png

•  
post-374426-0-16544100-1314562210_thumb.png

Gr33nCraft

MultiServer dedykowany, online 24/7

Do dyspozycji gracza jest jeden serwer, dwa będą włączone po przygotowaniu - Survival, FreeBuild i PixelArt (nie gotowy).

informacjec.png

•  
    Survival

Adres IP: gr33ncraft.com.pl:10000
    Dynamiczna mapa: brak
    Liczba slotów: 20
    Whitelist: OFF

FreeBuild

Adres IP: gr33ncraft.com.pl:20000
    Dynamiczna mapa: gr33ncraft.com.pl:20001
    Liczba slotów: 20
    Whitelist: OFF

PixelArt

Adres IP: ---
    Dynamiczna mapa: ---
    Liczba slotów: 10
    Whitelist: ON

noweinformacje.png

• Serwer TeamSpeak 3: gr33ncraft.com.pl
    Strona serwera: Zakaz umieszczania linków zewn.
    Team:
    - KrakersPL - HeadAdmin
    - Aeon - HeadAdmin
    - Ruci00 - Admin (Mechanik :P)

Nasza maszyna:
    - Intel Core i7-965 3.2 GHz
    - 6 GB pamięci RAM
    - Linux (meeega stabilny Debian)

Andrzej.png
Opublikowano (edytowane)

Przepraszamy, ale są problemy po stronie hostera, który crashuje nam serwer Survival. Staramy sie to naprawić.

UPDATE: Survival ON.

Edytowane przez Ruci00

35672.jpg

12360.jpg

10386.jpg

Opublikowano

Administracja Ok Ale Serwera nie Polecam Dlaczego ? Dlatego ze przyszedł jakiś zasrany deadmouse Niby Ma range Hero^^ cały dzień siedzi na Spawnie i czatuje

Na nowych

Wbije ktoś nowy a on odrazu serwer się przez takich dzieci upada! Nie tylko zabije. a nawet Używa komend typu Slay ^^ teleportuje do siebie i zabija teleportuje się cały czas kompasem ... 0 OgarU Proszę o odebranie rangi hero temu graczowi ! a nawet o bana ^^

Opublikowano

Administracja Ok Ale Serwera nie Polecam Dlaczego ? Dlatego ze przyszedł jakiś zasrany deadmouse Niby Ma range Hero^^ cały dzień siedzi na Spawnie i czatuje

Na nowych

Wbije ktoś nowy a on odrazu serwer się przez takich dzieci upada! Nie tylko zabije. a nawet Używa komend typu Slay ^^ teleportuje do siebie i zabija teleportuje się cały czas kompasem ... 0 OgarU Proszę o odebranie rangi hero temu graczowi ! a nawet o bana ^^

banned

Andrzej.png
Opublikowano (edytowane)

Nie polecam serwera. Administracja jest nie pomocna i drwi z użytkowników. Kiedy zwróciłem uwagę o braku nitki na serwerze i tym samym nie możności podjęcia pracy jako rybak, odpowiedzieli mi że na serwerze nie można zdobyć nitki, więc się spytałem po co została stworzona praca rybak cytat "żebyś się pytał", "i się cieszył". Serwer freebuild, admin nie pamiętam ale chyba Maciek albo Marcin coś w tym guście

Edytowane przez Ballazzo
Opublikowano

Nie polecam serwera. Administracja jest nie pomocna i drwi z użytkowników. Kiedy zwróciłem uwagę o braku nitki na serwerze i tym samym nie możności podjęcia pracy jako rybak, odpowiedzieli mi że na serwerze nie można zdobyć nitki, więc się spytałem po co została stworzona praca rybak cytat "żebyś się pytał", "i się cieszył". Serwer freebuild, admin nie pamiętam ale chyba Maciek albo Marcin coś w tym guście

TO nie mógł być nikt z administracji - administracja daje "string" za free ;)

Andrzej.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...