Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]Dział "pojedynki i turnieje" w League Of Legends

Nowy dział  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem dzia?u?

• Tak
      6
    • Nie
      3
    • Nia mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, pomyślałem że można by zrobić dział "pojedynki i turnieje" w subforum o grze League Of Legends.

Gracze wyzywali by się na pojedynki tak jak to robią w dziale FanArt.

Po pojedynku wklejali by screena,filmik z gry i skończyło by się wyzywanie typu "zamknij sie cieniasie, gówno wiesz o tej grze"

poprostu rostrzygnęli by to w grze, ewentualnie zrobiło by się ranking.

Gracze mogliby także urządzać swoje turnieje, z nagrodami lub bez.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej sugestii.

Opublikowano (edytowane)

ja jestem za ciekawe by to było ; d

EDIT: tylko niektórzy są na west a inni na nordic & east co komplikuje znacząco sprawę

Edytowane przez Rápido

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

To raczej bez sensu bo do pojedynków wystarczy jeden temat, a turniej był aktualnie 1 i także zmieściliśmy się w jednym temacie. Nie widzę sensu robienia oddzielnego poddziału.

Opublikowano

lordwyder wyobraź sobie jak ci wszyscy ludzie wyzywają się do pojedynków w 1 temacie, właśnie dlatego w fanarcie jet osobny dział, a pozatym był jeszcze jakiś turniej, a osobny dział zmotywowałby innych by coś takiego organizować :)

Rapido zdecydowana większość polaków gra na eascie w dodatku o ile się nie mylę w sklepie jest coś co umożliwia przeniesienie konta na west/east i nic to nie kosztuje

Opublikowano

Dla mnie to troche bez sensu bo po 1 lol to gra zespołowa po 2 gra 1v1 jest strasznie uzależniona od tego kto picknie lepszego champa co też się mija z celem po 3 jak na razie nie widziałem żadnego tematu, w którym ktoś by wyzywał kogoś na pojedynek (kiedyś chyba lord taki temat robił, ale nie jestem pewien)

@down

Jak chcą takie coś robić myślę, że podpięty temat z jakimiś rozpiskami by wystarczył

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Ja tam nie mam nic przeciwko chociaż nie do końca sobie to wyobrażam : P

LoL jest grą "stworzoną" do takich walk i czemu by się nie umawiać?

Tylko nie jestem pewien czy w obecnym etapie potrzebne jest subforum.

1373662483-U83583.png

• Dodaj nową pozycję...